Arama sonuçlarınız

1. 1kaan

Bajaj Domİnar 400

Evet arkadaşlar bir çılgınlık yapıp motoru sattım ::) Aslında motoru satma sebebim oğlumun ameliyat olması gerektiğindendi. Bende öğrenir öğrenmez motoru satılığa koydum 25,06,2018 pazartesi günü. 27,06,2018 tarihinde birisi aradı. Uzun yol tır şöförü kendisi, konuştuk anlaştık ve cuma gününe...

2. 1kaan

Bajaj Domİnar 400

19,06,2018 tarihinde 9644 km de iken 10,000km bakımına girdi Dominarım. Yapılan işlemler aşağıdaki gibidir. 1- Yağ değişimi. ( kastrol) 2- Yağ filtresi değişimi. 3-Yağ süzgeci değişimi. ( süzgecin oring i kaybolduğu için komple değiştirdik.) 4-Hava filtresi değişimi. 5- Su seviyesi kontrolü...
  3. 1kaan

Mondial Rx3i Evo Deneyimlerim...

Öncelikle hayırlı olsun. Bende uzun araştırmalar sonucu son anda almaktan vaz geçenlerdenim. Dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var. 1- İlk başta lastikleri mutlaka ve mutlaka değiştirin. Islak zeminde bildiğiniz altınızda kızak var sanki. 2- Rodaj döneminde (ilk 500 km) 60 km/h 5000 devir...

4. 1kaan

İstanbul'a Yakın, Yerleşim Yerilerinden Ve Insanlardan Uzak Kamp Kurabileceğim Yer Önerisi

Merhaba. google haritalardan baktım fakat net konum bulamadım. kendi aracımla gitmek istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim ? yol tarifi yapabilirmisiniz ?

5. 1kaan

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Merhaba. Konunuzu yeni gördüm ve çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Emeğinize sağlık. İran'ı bisiklet ile gezmek yorucu olmadımı ve konaklamayı nasıl yaptınız ? Pansiyon mu yoksa çadır mı ?

6. 1kaan

Suzuki V-strom 250

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Umarım yollarda karşılaşırız. Şunu belirtmek isterim ki, bende bu tarz yani naked tarzı motosiklet düşünmüyordum. bende enduro kullanmayı tercih ederim fakat şöyle bir durum var, motoru aldıktan sonra biraz araştırma sonucu, ön tur camı,gidon...
  7. 1kaan

Bajaj Domİnar 400

27,04,2018 tarihinde makina 8454 km de servis ışığı (göstergede anahtar simgesi) yaktı. Biraz araştırma sonucu bu ışığın 9500km de yakması gerektiğini öğrendim. Acaba neden erkenden bı simge belirdi hiç bi anlam veremedim. Normalde ilk bakımı 450 km, 2, bakımı 4950 km, 3, bakımı 9950km, 4...
  8. 1kaan

Suzuki V-strom 250

Hakkında hayırlısı olsun. Ben senin yerinde olsam ne wr125 nede vstrom250 almam. Sende benim gibi ybr den inip yüksek cc ye binmek istiyorsun. vstrom 250 den tad alamazsın söyliyim. en azından aklında bi seçenek olsun Dominar. ben pişman olmadım. Alırken çok kafamı karıştırdılar ama şimdi...

9. 1kaan

Suzuki V-strom 250

önemli değil hocam. bendede fazla bi bütçe yoktu. 16,000tl ye gittim bajaj dominar 400 aldım. şu an için aşırı memnunum. 2 kişi 6, vites 7500 devir de 147 km hıza çıktık. ben 125 kilo, diğer arkadaş 70 kilo. pişmanmıyım ? herkes dedi yok o para ona verilirmi,onu alacağına cbf600 veya vstrom dl...

10. 1kaan

Bajaj Domİnar 400

7500 km aldım 19+.04.2018 de (1 hafta önce) şu an makina 8500km de servis ışığı (anahtar simgesi) yaktı. Bakım zamanı gelmiş deli oğlanın. bakımını yaptıracağım. sonra biraz daha km yaparım :) şu an için 1000 km oldu aldığımdan beri. pek bi yorum yapmak istemiyorum. en az bi 5000km olsun...
  11. 1kaan

Bajaj Domİnar 400

Merhaba arkadaşlar. 18.04.2018 tarihi itibari ile Bajaj Dominar 400 sahibi olmuş bulunmaktayım. Tüm ön yargıları kırıp,söylenen çoğu şeyi göz ardı edip aldım makinayı. herkes CBF600 veya DL650 al dedi ama aradığım fiyat aralığında hep yorgun makinalar vardı. Hem yemi model olması sebebi...

12. 1kaan

Suzuki V-strom 250

Merhaba. Bana göre 250 cc enduro olmaz :) ki Mondial RX3İ EVO da 250 cc.. Görüntü olarak tamam fakat o parayı ona vereceğime 2007-2008 bmw bakarım yada DL650,CBF600 vs. bakarım. En azından hem uzunda yormaz hemde kendini kanıtlamış makinalar.
  13. 1kaan

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Merhaba. Kocaeli/Gebze den Birkan ben. Motorum Bajaj Dominar 400
  14. 1kaan

Motorunuz Nedir?

Arkadaşlar selam. Adım Birkan. Motorum Bajaj Dominar 400 Bu 5. motorum. Yaklaşık 5 yıldır motosiklet kullanıyorum. Adventurk klübüne üyeyim. Aranıza Kocaeli/Gebze den katılıyorum. Evli 2 çocuk babası 28 yaşındayım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR