Arama sonuçlarınız

1. mavi_ken

Grand Cherokee 5.2 V8 Zj

Merhaba; ZJ, ornegin 25000 TL butce ayırdıysanız, bir o kadar da kenarda bekletmeyi gerektiren bir araçtır. Yakıtı konusunda kafa karıştıracak bir şey yok; aracın spesificasyonlarına bakıldığında: şehirlerarası-10,8 l/100km şehiriçi-19,6 l/100km karma-14,5l/100km Bunlar benzin tüketim...

2. mavi_ken

Flowmaster Egsoz Hk.

bence de özenli iş yapan heehangi bir egzoz ustası rahatca halleder. Katalitik konvektorunuzu sokturmemenizi oneririm. bende de flowmaster 40 serisi deltaflow var. Ama acikcasi super 44 ile arasindaki farki merak ediyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. mavi_ken

1997 Model Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıtı Korkutuyor

Bende 1995 5.2 var. Tüpsüz. Ankara çayyolunda oturuyorum, yani biraz şehir trafiğinden uzak. Ortalama 14,5 l/100km lerde dolanıyor. kışın 15-16 l/100 km civarında oluyor ortalamalar. çok şehir içi trafikte 18-19 l/100 km'ye çıkar tüketim ortalaması... Rekorlarım şöyle; Ank-İst Toplam 430 km...

4. mavi_ken

Ultimate Cell Hidrojen Hho Ile Yakıt Tasarrufu Deneyen Var Mı?

Yukarıda söylemeyi unutmuşum; Bir de şöyle önemli bir iddiası var; Egzoz emisyon değerlerini %80 oranında düşürüyomuş.. Bahsettiğim şöyle birşey; Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. mavi_ken

Ultimate Cell Hidrojen Hho Ile Yakıt Tasarrufu Deneyen Var Mı?

Merhaba, Hidrojen ile yakıt tasarrufu yıllar içerisinde ara ara su yüzüne çıkıyor. Şu ana kadar gördüklerim genelde sudan elektroliz ile hidrojen üreterek yakıt olarak kullanmak üzere idi ve oldukça fazla amper çeken sistemlerdi. Şimdi hidrojeni yakıt olarak değil de, "fuel optimizer" olarak...

6. mavi_ken

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

söylemeyi unuttum; evde şarj ediyosunuz 24 saat, sonra 6 ay gibi bir süre acil durum için bagajda boşalmadan duruyor. yani kısaca, 6ayda bir evde şarj ederek tekrar bagaja..... Sent from my iPhone using Tapatalk

7. mavi_ken

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

Merhaba, probleminiz çözülmüş olması güzel... Ben bagajımda zor durumda kullanmak üzere bauhaus'tan aldıgım ufak el çantası boyutunda 3 kg'lık portatif şoklama akusunu bulunduruyorum. black&decker marka idi. yakın zamanda almıştım. Takriben 150 tl gibiydi. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. mavi_ken

1998 5.9 Grand Cherokee Zj 16" 5 Kollu Jant Ariyorum (1 Adet)

Merhaba, Kullanmadiginiz, iyi durumda, 1998 model 5.9 Grand Cherokee orijinal 5 kollu 16 inch jantiniz varsa 1 ADET talibim ::) 2 adet de olabilir. Birini stepne olarak degerlendiririm. Fiyat onerinize acigim. Ankara'dayim. Gerekirse haberlesebiliriz: 05324729599. Emre Erdem. Saygilar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.