Arama sonuçlarınız

1. serkan1082

Emre Bey merhaba,Aydos karavanın sitesinden N126ET karavanı inceliyordum,sizin sahip olduğunuzu...

Emre Bey merhaba,Aydos karavanın sitesinden N126ET karavanı inceliyordum,sizin sahip olduğunuzu gördüm.Memnuniyetizi sormak isterim,2 yetişkin ve 5 yaş altı iki cocuk için yeterli olurmu.Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.iyi günler dilerim.

2. serkan1082

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Sayın frigo ruhsatınız hayırlı olsun birşeyi merak ediyorum, 960 kg net ağırlığı olan karavanınız için 1060 kg azami yüklü ağırlık sınırı az değilimi,üzerine biraz donanım ve birazda ihtiyac malzemesi koydulduğunda 100 kg geçebilir.bu durumda bir polis...
  3. serkan1082

Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var

Ynt: Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var Sayın Frigo ve Sayın Seyfettin Bey verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.Karavanın ağırlığını kontrol altında tutmak için önerilerinizi araştırmaya başladım.Tüm hesaplarımı yapıp hem maddi hemde sistemsel olarak...

4. serkan1082

Ynt: Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var Paylaşımınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sayın akdeniz45,araç değişikliği yapamayacağım için sanırım karavanı 4,30 modeline indirmem gerekiyor..güneş panelleri ve akülerin toplamınıında 150 kg civarı olacak...
  5. serkan1082

Ynt: Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var Ferhat bey,uyarınız için teşekkürler,düzelttim.Bu siteyi en çok sizler gibi tecrübeli kişilerin forumda bilgilerini bizimle esirgemeden paylaştığı için seviyorum. 35'lik regülatör konusunu göz önünde bulunduracağım.Sizce araçla çekiş...

6. serkan1082

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Erdoğan Bey merhaba,öncelikle karavanınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel tatiller geçirmenizi dilerim.Bende 5,25 erba karavan almak istiyorum ve hemen hemen sizin özelliklere yakın bir donanım olmasını istiyorum.Şu an soğuk ve yağmurlu havalarda...

7. serkan1082

Merhaba Sayın Gezenbilir üyeleri,bu site sayesinde karavancılığa merak saldım ve bir anda kendimi gece gündüz forumları okur buldum,öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçen arkadaşlara ve engin bilgilerini paylaşan tüm üstadlara teşekkür etmek isterim. Çekme karavan almak istiyorum;benim...
  8. serkan1082

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba,ben serkan.Karavancılığa merak saldım ve bu konuda engin bilgilerin ve üstatların olduğu bu forum yaptığınız için emeği geçen herkese teşekkürler.iyi günler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR