Arama sonuçlarınız

1. Fatih Soydemir

Dahıatsu Feroza Aracıma Manuel Porya Kilitleri Arıyorum

Ynt: Dahıatsu Feroza Aracıma Manuel Porya Kilitleri Arıyorum parcaya gerek kalmadı tesekkurler

2. Fatih Soydemir

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi selamın aleyküm on hubları söktüm kendı mekanık becerımle topladım suan faal calısıyor bana yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederım
  3. Fatih Soydemir

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi tamırcıye sokturdugum hubları bugunde kendım soktum bıraz ınceleme fırsatım oldu dıslılerde kırık yok sag sola oynamada yok parcayı dagıtmadan dıslılerı parmagımla oynattım ılerı gerı bosta gıbı donuyor bır yerde kılıtlenmesı gerekmıyormu

4. Fatih Soydemir

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi tamırcıye sokturdugum hubları bugunde kendım soktum bıraz ınceleme fırsatım oldu dıslılerde kırık yok sag sola oynamada yok parcayı dagıtmadan dıslılerı parmagımla oynattım ılerı gerı bosta gıbı donuyor bır yerde kılıtlenmesı gerekmıyormu
  5. Fatih Soydemir

Ynt: Dahıatsu Feroza Aracıma Manuel Porya Kilitleri Arıyorum güncel....

6. Fatih Soydemir

selamın aleyküm bır haftadan berı manuel kılıt arıyorum bır tane buldum dıer tekere bulamadım yardımcı olursanız sevınırım

7. Fatih Soydemir

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi elinde manuel porya kilitleri olan varsa burdan duyrulur
  8. Fatih Soydemir

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi pekı koroglu1414 abı otomatıklerı sokersek manueller olurmu bır yerden cıkma buldum 800 dıyor mıllet parayı copte bulmus sankı :D
  9. Fatih Soydemir

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi selamın aleyküm aracım feroza 94model sx on porya kılıtlerı otomatık ancak arazıye her çıkısımda onlerın çalısmadıgını fark ettım otomatık hubları manuelle degıstırebılırmıyım degıstırebılırsem parcayı nereden temin edebilirim saygılar

10. Fatih Soydemir

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi merhabalar aranıza yenı katıldım aracım feroza 94model sx aracı alalı 10 gun oldu ıstanbul gazıosmanpasadayım burda olmaktan mutluluk duydum yazılar paylaşımlar cok güzel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri