Arama sonuçlarınız

1. oymakbaşı

Gezenbilir Bolu Grubu

Ynt: Gezenbilir Bolu Grubu Ad - Soyad: Murat UZUNÖZ Doğum Tarihi Ve Yeri: Bolu - 1978 Memleket: Bolu Semt: Merkez İlgi Alanı: İzcilik, Treking, Hiking, Amatör Balıkçılık (İlgilendiklerim şimdilik bunlar, ilgi duyduğum ohoooo :))

2. oymakbaşı

Türkiye' de İzcilik

Ynt: Türkiye' De İzcilik Merhaba Burak; Sanırım hemşehriyiz :) İzcilik; And ve türe, oba sistemi, aşama sistemi, açık hava faaliyetleri, yaparak-yaşayarak öğrenme, sembolik çerçeve ve yetişkin desteği eğitim metodlarından oluşan bir bütündür ve kamplar sadece bu metodun bir parçasıdır. Evet...
  3. oymakbaşı

Benzin Ocağı Alternatif Yakıt Arayışı

Ynt: Benzin Ocağı Alternatif Yakıt Arayışı Kadir Bey; Zaten kullandığımız bir yakıt var, saatçi benzini... Ancak içine katkı konulmuş, pompaya kadar gelmiş ve olağanüstü vergilendirmeye rağmen 5 TL.nin altında fiyatla satılan (aracım dizel, benzinin tam fiyatını bilmiyorum) bir yakıtın, ham...

4. oymakbaşı

Ynt: Benzin Ocağı Alternatif Yakıt Arayışı Aslında doğru; http://en.wikipedia.org/wiki/Petroleum_ether burada kabaca heksan, hafta vs. nin petrol eteri ile aynı olduğu söyleniyor... http://en.wikipedia.org/wiki/White_gas burada da white gasın iki türün adlandırılmasında kullanıldığı gibi bir...
  5. oymakbaşı

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Bu da benim yanımdan ayırmadığım çeyizim :)

6. oymakbaşı

Ynt: Benzin Ocağı Alternatif Yakıt Arayışı Hegzan sanırım Petroleum Benzine, Petrol Eteri, Petrol Ruhu, Naphtha, Nafta ile aynı madde ve bunun litresi de 3-5 litrelik ambalajlarda ortalama 5 Euro civarında... Ocağın tıkanması, optimusun mıknatıslı iğnesi sayesinde çok sorun olmasa gerek, korkum...

7. oymakbaşı

Merhaba; Kulübümüz için 3 adet Optimus Nova+ benzin ocağı aldım. Alırken satıcı bana yakıt olarak yaklaşık 750 ml.lik şişede saatçi benzini diye adlandırdığı ve isminin white gas olduğunu öğrendiğim bir yakıt verdi ve "ocağın uzun ömürlü olması için" mutlaka bu yakıtı kullanmamı önerdi. İsmi...
  8. oymakbaşı

Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum

Ynt: Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum Değerli Kardeşim Kadir; Yukarıdaki mesajını görünce, hemen profilinden yaşına baktım :) Yok yanlış anlama hemen; "eşini ikna edip bahçede badana poşetinin altında yatma cesaretini göstermiş bir...
  9. oymakbaşı

Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum

Ynt: Makalu Cavery İnferno Uyku Tulumu Sizce İyi Midir Görüş Ve Önerilerinizi Rica Ediyorum Merhaba; Geçen hafta izci kulübümüz için bu tulumdan 110 adet aldım. Dediğiniz gibi taşıma kılıfı fazla büyük, ancak bir sıkıştırma kılıfı edinerek kapladığı alanı yarıya indirebilirsiniz. (İzci...

10. oymakbaşı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, ben Murat... Bolu'da yaşıyorum. Memurum... Aynı zamanda izci lideriyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR