Arama sonuçlarınız

1. P

Bartın Karabük Yenice Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu Merhaba, Şubat bencede kamp için biraz soğuk olabilir bahar ayları güzel olur.doğası da bahar da bir başka güzeldir yenice nin.tabi bunlar çadır kampı hiç yapmamış biri olarak fikirlerim.. Yine de bahara doğru kamplara ben de gelebilir. Sanırım karabük te...

2. P

Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu merhaba, eski yazılara bakıyordum da fotometo yürüyüşler yapıyorsunuz. bu yakınlarda var mıdır düşündüğünüz birşeyler?
  3. P

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu Merhaba, Grubumuzu kurup biraz toparlayablirsek,umarım kısa sürede olur bu, yollara düşebiliriz.

4. P

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu Oluşumu sağlayabilirsek bekleriz. Karabük merkezin kirli havasının aksinw yenice ve safranbolu başta olmak üzere bütün ilçeleri gerçwkten doğaseverlerin seveceği nitelikte.
  5. P

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu merhabalar, karabük'te bi trekking grubu kurma fikrim var. beraber istekli arkadaşlarla biraya gelip yürüyüşler yapılabilir diye düşünüyorum. ilgilenenler ulaşabilirse sevinirim. Pınar Köksal

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri