Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar. Uzın süredir bir arazi aracı almayı düşünüyorum. Üstünde terrano yazan fakat aslında 1992 model 3 kapılı bir araç var. 332000km de. Bunler ilk üretilirken pathfinder ları dışarıya terrano olarak satmışlar. Aracın yedek parça sıkıntısı herhangi bir kronik problemi ve...
<blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="Kadr741" data-post="1438938" data-member="159251" data-attributes="post,member"><p><p style="text-align: center">Merhabalar efem.19-25 ocak arasında musait oldugum ve olduğunuz 2 gün, bolu abant veya gölcük tarafına kamp kurmak...
Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bende aldım bestardg .13 aralık 2015 yani dün Ilgaza gittim melikli ovasında kamp attım ve pazartesi sabah klasik kış rotasından farklı bir yerden sırtın az ilerisine çıktım.zirveye yakın yerlerde bile ayı izine rastladım :-) ve gece yakınıma bir...
Robens Prima Core 6 cm. Şişme Yatak - Adrenalin Outdoor, Dalış, Bisiklet, Kayak, Yüzme
Mat hakkında bir tecrübesi olan varmı acaba. Kış dağcılıg için uygun mu acaba.r değeri ni göremedim yalıtımı iyi midir arkadaşlar bi bilgisi olan varmı
Hocam ne yaptınız scarpa yi aldınız mı yada bestardg.Bende bot almayı düşünüyorum . Scarpa çok pahallı geldi.Bestard alpine pro acaba 5000 lik 6000 lik bir dağda kışta idare edebilir mi. Sanki yeterli gelir gibi geliyor bana ama birde size danışmak istedim.en fazla Elbrus ta kışta idare etsin yeter
Ynt: Bestard Top Alpine Pro
Hocam merhaba. Geçen gün ankara ivedikte ki Bahriye gittim ve denedim botu.çok rahat yürümesi Konforlu. Şu gecirmezligi ve sıcak tutuşu zaten tartışılmaz. 1250tl falan demişti fiyati ama tek çekim veya esin 1000tl ye veririm dedi.ve Bahriyeli de sadece word karta...
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Dağı Tırmanışı, 24-25 Ocak 2015
Fatih bey bahsedince aklıma geldi 3k bizde de mevcut değil bu seferlik temin edebilir miyiz acaba efe bey
Efe bey büyük ihtimal pazar sabahı orda olup zirve yürüyüşünde Size katilicaz .
Listeye eklenebiliriz
- Orkun Çökelez
- metin çevik
Hava da güzel gözüküyor .süper
Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyeleriniz Neler?kusura
Kusura bakmayın ilgaza çıktık yeni cevap yazabildim.bu arada botlar belimize kadar karda güzel bir testten gecti :) ethicet ten almıştım Botları. 99 liraya ve cok cok memnunum.bu sefer kar çok olduğu için decathlondan aldığım tozluklarla...
Merhabalar.efe bey mesajınızı aldım çok çok teşekkür ederim.davetinize çok sevindim .bu hafta sonu 2 kişi ilgaza gittik.forumdan öğrendiğim kadariyla bir sırt rotası çıkardım ve Karayollarında arabamızı park ettik ve yola düştük. Sırtımizda...
Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyeleriniz Neler?
Rüya hanim bende yaklaşık 3 hafta önce böyle bir ayakkabı arayısına girmiştim. Bütçe hanim tarafından kısıtlandigi için ve kendisi mağazada başımda jandarma gibi beklediği için kangaRoos marka bir treeking botu aldım. Fiyatı 249 dan 99 a düşmüştü...
Ynt: Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 5. Dönem (03 Şubat 2015)
Harika bir firsatmis. Keşke ankara da olsa.tabi önce bi deniz olsa ;D hatta bir de tekne. .bi de iş yerinden okkali bi izin olsa. . Emeği geçen herkese teşekkürler bu kurs için. Bu site sayesinde hayallerime 1 adım...
Ynt: Ilgaz Dağı Küçük Hacet Tepesi Tırmanışı (20-21 Şubat 2010)
Aradan bir 5 sene gecede sanırım biz bu hafta sonu ilga zirve yapmayı planlıyoruz ..ilk olarak ışık dağ zirve yaptık inşallah bu 2. Olacak..paylaşım için teşekkürler. .
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Eveeet. . Türkiyenin çoğu sahilinde yaptığım yaz kampciligindan sonra artık kış Kampı ve zirve yürüyüşleri yapmaya da karar verdim ve özellikle malzeme seçimi,rota paylaşımı ve tecrübelerin paylaşılması açısından çok faydalı buldum.Fizyoterapistim...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Eveeet. . Türkiyenin çoğu sahilinde yaptığım yaz kampciligindan sonra artık kış Kampı ve zirve yürüyüşleri yapmaya da karar verdim ve özellikle malzeme seçimi,rota paylaşımı ve tecrübelerini paylaşılması açısından çok faydalı buldum.Fizyoterapistim...