Arama sonuçlarınız

1. M

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Arkadaşlar 5-6 litreleri nasıl görüyor anlamıyorum, 110 4x2 laurette sıfır almıştım 6000 km oldu karma tüketim 6,5 litreden aşağı inemedim. Yumuşak kullanıyorum sert kullansan 7 litreden aşağı inmez.

2. M

Kapı Fitili İle Gelen Tok Ses

Ynt: Kapı Fitili İle Gelen Tok Ses 80 km den sonra yeni duster modelinde de ciddi rüzgar sesi var. Fitillerin çok büyük bir işlevi olduğunu düşünmüyorum.
  3. M

2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Bence Duster çok basit hatalardan çok yüksek puanlar kaybediyor, Direksiyon sertliği, kapı fitilleriyle gelen rüzgar sesini halledebilse, Aslında çok maliyeti olmayan ve fakat memnuniyet verici sonuçlara ulaşabilir. Direksiyon sertliğine bir şey...

4. M

2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Ben de Laurette 4x2 110 BG aldım. Aralık ayında aldığım için zannedersem benimkinde yeni yazılım var. Rolentiden yana bir sıkıntı yaşamadım aracım gayet stabil rolanti sesi kulağa çok hoş geliyor. Hatta birçok dizel araca göre daha sessiz...
  5. M

Direksiyon Titremesi

Ynt: Direksiyon Titremesi Ben aralık 2014 te aldım aracımı yeni yazılım yüklü olduğunu düşünüyorum. Ama bunu servise gitmeden öğrenmek zor sanırım.

6. M

Direksiyon Titremesi

Ynt: Direksiyon Titremesi Yok hayır başka hiçbir yerde titreme yok ,aracın sesi de gayet stabil, Direksiyonda da gözle görünen bir şey yok, sadece elinizle direksiyonu tuttuğunuzda hafif bir titreme hissediyorsunuz.

7. M

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Duster 2014 110bg 4x2 araç 2800 km yol yaptı. Karma tüketim 6.8 gösteriyor.
  8. M

Direksiyon Titremesi

Ynt: Direksiyon Titremesi Bu direksiyon titremesi sorunu benim aracım da da var, gözle bir şey görünmüyor fakat elinizi direksiyona dokunduğunuzda titreme hissediliyor. Yaklaşık 2500 km oldu SHELL NİTRO yakıttan başka yakıt kullanmadım. Bir de benim araçtan çırçır diye dikkatle dinlendiğinde...
  9. M

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Arkadaşlar ben de 2014 model 110bg 4x2 full paket ile aranıza katıldım. Bu forumdan edindiğim bilgiler sayesinde Duster almaya karar verdim. Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri