Arama sonuçlarınız

1. selçuk.do?an

2009 Captiva Yakıt Tüketimi Az Yakma Rekoru

Ynt: 2009 Captiva Yakıt Tüketimi Az Yakma Rekoru Ben antalya-ankara arasında dur kalksız yakaladım bu ortalamayı,antalyadan burdura gidişte oldukça sık rampa vardı,9,5 lere kadar çıktı,afyonu çıktığımda 6,8 e düştü,gaza sabit 2 cm basıyorum,rampalarda çok yüklenmiyorum :)

2. selçuk.do?an

Hekese Merhaba :)

Ynt: Hekese Merhaba :) teşekkür ediyorum araçlar konusunda objektifimdir,captiva awd olmasına rağmen sürekli 4 çeker araçlara yakın iş yapabiliyor,bi duster freelander kadar,ki arazi yoğunluklu düşünülüp yapılmış bir araç olmamasına rağmen,yorumunuz için teşekkürler,bende sizle aynı düşüncedeyim :)
  3. selçuk.do?an

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yalnız araç cheeroke değil chevrolet captiva,extra off road donanımı vs yok :)

4. selçuk.do?an

Hekese Merhaba :)

Tanışma konusuna ne kadar denesemde ileti yazamadım burdan tanıtayım kendimi...Selçuk Doğan,yaş 25 öğrenciyim. Forumlardan binbir türlü kötü yoruma rağmen captiva aldık,5 aydır gayet memnunuz,arazi performansıda anlatıldığı kadar vasat değil ki normal lastikle bile oldukça yüksek toprak...
  5. selçuk.do?an

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selçuk doğan yaş 25,araç captiva :) herkese selamlar iyi forumlar :)

6. selçuk.do?an

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ....

7. selçuk.do?an

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ...
  8. selçuk.do?an

2009 Captiva Yakıt Tüketimi Az Yakma Rekoru

Ynt: 2009 Captiva Yakıt Tüketimi Az Yakma Rekoru gerçekten mümkünatı imkanız bir olay,çümki zaten teknik verisi 6,5 olan bir araç,ben en az 6,8 e düşürebildim,bence yanlışlıktan kaynaklanan bir durum diye düşünüyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri