Arama sonuçlarınız

1. kozluca

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

hocam merhaba şifre nedir acaba ?

2. kozluca

Sonunda Çeki Demirini Taktık

Ynt: Sonunda Çeki Demirini Taktık Merhaba; bende peugeot'a taktırdım. ( Thule Marka ) Açıkçası durum şu şekilde, servis satıyor ve montajda karışmıyor çünkü TSE ve muayene istasyonu, çok sıkıntı çıkartıyor. Ama çağrı merkezini arayınca mecburen takıyorlar. Bende uygulama var, uygulama...
  3. kozluca

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi Aynen öyle. Bide işi bilmeyenler var ki amanın. TSE'de proje ve araç onay sırasında çeki demirini kaynak ile tampon demirine kaynatan usta var....

4. kozluca

Ynt: Sonunda Çeki Demirini Taktık Merhaba; Ben servis yönünden biraz talihsizdim. Sadece çeki demiri ve elektrik tesisatını aldım. Montajı kavga dövüş yaptırdım. Çeki demiri ve elektrik kablo bağlantısı 560₺, montaj 100₺ Çeki demiri projesi 440₺ Muayene 160₺ Ruhsat değişimi 80₺ Size 750 ₺...
  5. kozluca

Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler Bu haftasonu iğneada'ya tek başıma gideceğim. Geç gördüm gerçi ama, bu gece veya yarın sabah erkenden yola çıkıyorum.

6. kozluca

Ynt: Sonunda Çeki Demirini Taktık verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. standart aksesuar olduğu için takılacak yerler hazırdı. Sadece topuzu değiştirebilirim ileriki zamanda eğer öyle bir ihtiyacım olursa

7. kozluca

Arkadaşlar merhaba; sonunda çeki demirini taktık aracımıza, süreç biraz sıkıntılı oldu ama benden sonra taktıracak arkadaşlara yardımcı olması bakımından adım adım yazıyorum. En son aşamadan sonra olan gelişmeleri sayfanın devamında bulabilirler. Öncelikle aracımıza uygun çeki demirini, yetkili...
  8. kozluca

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. kozluca

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi Hemen hemen evet, ankarada bir firmadan 870 çeki demiri ve elektrik bağlantısı, montajı için, 330 proje için fiyat aldım. Ayrıca tüv araç muayene süreniz de sıfırlanıyor. Muayene sürenize kaç ay varsa o süre yanıyor Sent from my iPhone using Tapatalk

10. kozluca

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi Sayın Akdeniz45, Cevabınız için çok teşekkürler, Türkiye'de prosedür şu şekilde; -CE Belgeli çeki demirini alıyorsunuz. ( Aldıgınız yer kaşeliyor ve imzalıyor, fatura ile birlikte ) -Montajını Hizmet yeterlilik belgesi olan yetkili montaj servislerinde yaptırıyorsunuz...

11. kozluca

Çeki Demiri Projesi

Arkadaşlar merhaba; aracıma uygun çeki demirini, yetkili servisten sipariş ettim. İnşallah 15 gün sonra elimde olacak. Araba Peugeot 206 1.4 HDI 90 HP . Çeki demirini ruhsata işletmek için gerekli olan proje çizimi konusunda şanssız bir ildeyim, yani Kocaeli'de :) Proje çizimci arkadaşlar...
  12. kozluca

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkadaşlar merhaba; sahibinden.com'da aşağıda linkini paylaştığım, tasarımı hiç hoşuma gitmese de , çekme karavan için, acaba üreticinin Hizmet yeterlilik belgesi, karavanın tip onay belgesi var mı diye sordum. Sonuçta satın...

13. kozluca

Karavan için Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk

Ynt: Karavan için Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk Gayet pratik Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. kozluca

Karavan Mobilyası İmal Eden Firma Veya Usta..acil...

Ynt: Karavan Mobilyası İmal Eden Firma Veya Usta..acil... Şimdiden hayırlı olsun. Güzel iş çıkacak sanki [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. kozluca

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, adım erman . Kocaeli/İzmit'ten katılıyorum aranıza. Daha önce kamp vb derken virüsün kanıma girdiğinden habersizmişim. Artık daha fazla dayanamayıp, ufak tefekte olsa çekme karavanımı alıp doğadanın keyfine bakmanın zamanı geldi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR