Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar Yavuz Bey, "Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi" konuyu bir solukta okudum ve yazdıklarınızın gerçekten beni disco 1 V8 yönünde oldukça etkiledi. Şu an için mevcut 2.5 benzinli defenderım var hatta kendisi satılık :) Ben de ayrıca Ankarada oturmaktayım. Hafta sonları etkinliklere...
Merhabalar, sanırım 130hp puma motor+RN380 1.21 kullanıcısısınız. 1987 model güzel toplanmış aynı bu araçtan almayı düşünüyorum, arazi şanzımanının ne olduğunu henüz bilmiyorum. Bu kombinasyondaki bir aracı en güzel siz tavsiye edersiniz ya da etmezsiniz diye düşündüm. Deneyimlerinizi...
Fiyat: 27.500 TL
İrtibat : 0535 962 0051 Mert Arabacı
1.Araç TUV'den 12.01.2016 tarihinde tek seferde muayeneden geçmiş olup 12.01.2018'e kadar muayenesi geçerlidir. (Araç 8+1 Otomobil ruhsatlıdır)
2.Araç 1987 model İngiliz Üretimidir, (Otokar değildir)
3.Hidrolik Direksiyon Mevcuttur. (Kutuda...
Kullanmakta olduğum Land Rover Defender için aldığım, ancak aracıma istediğim gibi olmadığından dolayı kullanmayı düşünmediğim lastiklerdir. Lastikleri alalı daha 1 ay olmadı. Resimlerden de görüldüğü gibi lastik aslında sıfırdır. Sadece janta takılıp evden tekrar lastikçiye gitmiştir (yaklaşık...