Arama sonuçlarınız

1. Y

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Öncelikle hayırlı olsun. Yukarıda yazılanlara göre; panelvanı karavana dönüştürünce yakıt tüketimi %20 artıyor diyebilir miyiz?

2. Y

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Merhabalar sizi uzun zamandır takip ediyorum çok iyi işler çıkartıyorsunuz. Benim elim sizinki kadar becerikli değil, yaklaşık bir sene sonra kendi binek aracımı satıp, sizin yaptığınız YAK gibi (2 yetişkin+ 2 çocuk) 4 kişinin...
  3. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ismim Yavuz. 30 yaşındayım.Kayseri de yaşıyorum. Yaklaşık iki yıldır formu takip ediyorum..Karavancılıkla ilgileniyorum. Önceleri çekme karavan düşünüyordum ama son 3 aydır motokaravana karar verdim.

4. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ismim Yavuz. 30 yaşındayım.Kayseri de yaşıyorum. Yaklaşık iki yıldır formu takip ediyorum..Karavancılıkla ilgileniyorum. Önceleri çekme karavan düşünüyordum ama son 3 aydır motokaravana karar verdim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri