Arama sonuçlarınız

1. bu?ra.ayaz

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Çamurlu yollardan gideceğiz. Kilit diferansiyelini biliyorum zaten sadece okurken es geçmişim yanlış okumuşum. Birde birşey soracağım. Bu L200'lerin birçok modeli var 4X4 MT INVITE 4X4 MT INTENSE 4X4 MT INSTYLE 4X4 AT INSTYLE gibi birçok modeli var...

2. bu?ra.ayaz

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi İsmail bey hemşehrim bu konuda 4×4 4×2 konusunda beni aydinlattiniz 4×4'e karar kıldım. Sadece işte L200 mü D-MAX mi HILUX mu yoksa ssangyoung mu karar veremiyorum bunların arasından hangisi iyidir karar veremiyorum. Bgirişinekarar kılsam hangi modeli...
  3. bu?ra.ayaz

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Pardon orayı atlamışım o zaman oldu. Burayı anladım peki ya diğerleri efendim? Yani 4×4 mü 4×2 mi avantajları ve dezavantajları nedir ayriyeten bir firmanın bir suru modeli var hangisi iyidir hangisi kötüdür?

4. bu?ra.ayaz

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi ttgon, kardeşim iyi ve çok güzel demişsin ama 4×4 lerde bir bilgim olmadığından mecburum boyle bir konu açmaya hatta konuyu daraltıyım biraz aklımda ISUZU, MITSUBISHI, SSANGYOUNG, HILUX var. Tabii bunlara sizde ekleyebilirsiniz sıkıntı yok. Ama benim için...
  5. bu?ra.ayaz

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi Evet çok güzel demişsiniz diferansiyel olmasına dikkat edin diye. Ancak bir mühendis olarak olayada yaklaşmak zorundayım. İlk başta bütün araçlarda ama bütün araçlarda diferansiyel sistemi vardır. Çünkü bu olmazsa herkes virajlarda ya uçar yada takla açar...

6. bu?ra.ayaz

İyi akşamlar arkadaşlar daha forumda yeniyim gördüğüm kadarıyla burada iyi bir yardımlaşma var. Arkadaşlar 4×4 çift kabin pikap tavsiyesi istiyorum. Bu pikaplar'dan hiç anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bütçemiz 45000. Bütün markalara açığım. Kullanım amacı doğa da kamp yapmaya giderken dağ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR