Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavan Yardım
merhaba
kılo konusu benı düşündüren konulardan en büyüğü doğrusu
planın ilk bokumunde tasarım aşaması var
planın ikinci bölümünde malzeme hesabı
planın üçüncü bölümünde ağırlık hesabı
planın dördüncü bölümünde ise yapım aşaması var inşallah
benimde bu projeyi...
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler .
öncelikle çekme karavan düşünüyorum çünki arabamı da işte de kullanıyorum.takdir edrsinizki motokaravanla şehir için koşuşturma biraz zor.
şasi konusunda da şunu belirtmek isterim mesleğim boru montaj,kaynak tamir olduğu için koca...
2 yetişkin 2 çocuk lu bir aileyim
haklısınız aslında karavanın boyunu 10 cm büyütüp 130 cm yapmayı düşündüm.
suan t5 kullanıyorum koltuk yatak oluyor.genişliği 150 cm çocuklarla beraber çok rahat olmasada yatıyoruz.
bir abımız motokaravan yapıyor ducatoyu arkada yatak...
selamlar
Arkadaşlar 4000*2000*2000 ölçülerinde çekme karavan yapmayı düşünüyorum.lakin ruhsat gerekmiyor dıyorlar
her hangi bir proje gerekıyormu veyahutta farklı evrak bilgisi olan arkadaslardas yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında
eğer deponuzun alıcısını bir hortum vasıtası ıle içerden deponun dibine indire bilirseniz?devrede çek valf olduğu için depo tamamen boşalır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)
ihsan bey hayırlı olsun
karavanın son resimlerini paylaşırsanız bizde bilgileniriz.
birde şunu belirteyim...
tankların havafirarları dolum yada emişlerinden yaklaşık olarak bir buçuk kat fazla olası gerekir örnek:20mm dolum...
Ynt: Kamp Ocağı
merhaba
lınktekı ocağı bende kullanıyorum.Dediğin gibi pişirme ve kaynama süresi uzun.mesela patates kızartması yapamadım.çözüm olarak size şunu öneririm yerin müsait ise tekli setüstü ocakla beraber piknik tüpünü öneririm.yok yerim dar dersen propanla çalışan...