Arama sonuçlarınız

1. kastelli

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! bıtımı abı sezon basladı

2. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım görüşler
  3. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım plan aşamasına devam

4. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım merhaba kılo konusu benı düşündüren konulardan en büyüğü doğrusu planın ilk bokumunde tasarım aşaması var planın ikinci bölümünde malzeme hesabı planın üçüncü bölümünde ağırlık hesabı planın dördüncü bölümünde ise yapım aşaması var inşallah benimde bu projeyi...
  5. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler . öncelikle çekme karavan düşünüyorum çünki arabamı da işte de kullanıyorum.takdir edrsinizki motokaravanla şehir için koşuşturma biraz zor. şasi konusunda da şunu belirtmek isterim mesleğim boru montaj,kaynak tamir olduğu için koca...

6. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım 2 yetişkin 2 çocuk lu bir aileyim haklısınız aslında karavanın boyunu 10 cm büyütüp 130 cm yapmayı düşündüm. suan t5 kullanıyorum koltuk yatak oluyor.genişliği 150 cm çocuklarla beraber çok rahat olmasada yatıyoruz. bir abımız motokaravan yapıyor ducatoyu arkada yatak...

7. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım biz hala preje aşamasındayız görüşlerini sunacak arkadaşlar yokmu burada
  8. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım karavanın tasarımı ölçüler değişti (ölçüler iç ten içedir) düşünceleri,fikirleri ve eleştirileri bekliyorum.
  9. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım yapmayı düşündüğüm çekme karavanın şasesi yorumları bekliyorum...

10. kastelli

Çekme Karavan Yardım

Ynt: Çekme Karavan Yardım teşekkürler

11. kastelli

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! uğur abi son durumun resimleri nerede takipteyiz
  12. kastelli

Çekme Karavan Yardım

selamlar Arkadaşlar 4000*2000*2000 ölçülerinde çekme karavan yapmayı düşünüyorum.lakin ruhsat gerekmiyor dıyorlar her hangi bir proje gerekıyormu veyahutta farklı evrak bilgisi olan arkadaslardas yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

13. kastelli

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında eğer deponuzun alıcısını bir hortum vasıtası ıle içerden deponun dibine indire bilirseniz?devrede çek valf olduğu için depo tamamen boşalır.
  14. kastelli

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) ihsan bey hayırlı olsun karavanın son resimlerini paylaşırsanız bizde bilgileniriz. birde şunu belirteyim... tankların havafirarları dolum yada emişlerinden yaklaşık olarak bir buçuk kat fazla olası gerekir örnek:20mm dolum...
  15. kastelli

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba...Ben engin ÖZDEN vw t5 multıvan , canon D50 sahibiyim... karavancılık,fotoğrafcılık ,kampçılık gibi konularla yakından ilgileniyorum.İstanbul /tuzla bölgesindeyim ... yardımcı olabileceğim konularda yardım etmekten memnuniyet...

16. kastelli

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı merhaba lınktekı ocağı bende kullanıyorum.Dediğin gibi pişirme ve kaynama süresi uzun.mesela patates kızartması yapamadım.çözüm olarak size şunu öneririm yerin müsait ise tekli setüstü ocakla beraber piknik tüpünü öneririm.yok yerim dar dersen propanla çalışan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.