Arama sonuçlarınız

1. hakk?.ta?ezen

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Güzel bir kamp oldu ; Biz İstanbul'dan Cuma sabah yola çıktık Bolu, Karacasu ,Seben yol sapağı hatta Aladağ Orman İşl.evlerine kadar rahat geldik.Yola devam ile sol sapağa ( Aladağ Gençlik ve Spor tesisleri ) geldiğimizde yol...

2. hakk?.ta?ezen

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Arkadaşlar biz Cuma (Yarın ) erken 07.00 gibi kısmetse İstanbul'dan 3 kişi beyaz Renault Kangoo ile yola çıkıyoruz.Kar lastiğimiz ,zincir,takoz,çeki halatı gibi ekipmanlarımız mevcut. Bolu batı çıkışı ile Bolu,Karacasu,Gölcük istikameti ile (...
  3. hakk?.ta?ezen

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Arkadaşlar kamp zamanı kar yağışlı olursa hava sıcak olur.Eğer yağış durur da hava açarsa görüntü daha güzel olabilir ama atmosferin yüksek katmanlarındaki daha da soğuk hava akımı aşağıya daha kolay etki ettiğinden -10/15 dereceleri...

4. hakk?.ta?ezen

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
  5. hakk?.ta?ezen

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) İstanbul'dan Cuma sabahı yola çıkmayı planlıyoruz. 3 kişi olarak katılacağız Hakkı Taşezen,Murat Can Toprak,Ramazan Alkan ile beraber geleceğiz. Yolu biliyorum,daha önce Kartalkaya ,Gölcük ,Seben tarafına gidip geldiğimiz için sıkıntı olmaz...

6. hakk?.ta?ezen

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Bende kısmetse Cuma günü kampa katılmak istiyorum. Cuma sabah İstanbul'dan yola çıkmayı planlıyorum.

7. hakk?.ta?ezen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Hakkı Taşezen ; Yaşım 59 evliyim ,eğitim durumum Lisans derecesinde Ekonomi tahsili yaptım,ama bir otomobil markasının uzun bir süre yetkili servisliğini yaptık dan sonra artık işlerimi rölantiye alıp emekli oldum. Outdoor bir yaşamım ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri