Arama sonuçlarınız

1. oneday

Sorgun Yaylası Kamp Planı (15-16 Ekim)

Sadece insanlarda zararı oluyor diye biliyordum. Demek onlarda da etkiliymiş.:smiley:

2. oneday

Nesilleri tükenmez onların. En iyi bildikleri şey üremek.
  3. oneday

Merhaba , gerçekten berbat bir deneyim . Zaten kavga amacıyla ve olay çıkarma niyetiyle gelen insanların üzerine de asgari ücretli silahsız güvenlikçi garibanları salmak da iş değil zaten. Aransa Jandarma gelirmiydi onu da bilemem. O hanzolar ormanı doğal hayatlarının bir parçası olarak...

4. oneday

Detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler . bozoo Bu haftaki kamp planımız Cumartesi günü çıkan işim yüzünden iptal oldu. Ama kararlıyım. Kara kış başlamadan mutlaka jübilemi yapmayı planlıyorum. :smiley: Kışlık uyku tulumum yok . Onun yerine yazlık uyku tulumu ve 2 adet battaniyem var ...
  5. oneday

Yabani hayvanlar bakımından korkmanıza gerek yok. Mevsim itibariyle değişkenlik gösteriyorsa bilemem. Biz yaz ortasında gittiğimizde herhangi bir aksilikle karşılaşmadık.Sadece 1-2 karabaş vardı. Onları da besleyip işi sağlama aldık.:smiley: Hırsızlık ya da arsızlık konusunda da güvenlik...

6. oneday

Merhaba , resimleri telefonuma format attığım için başka bir karta yüklemiştim. Bulursam tabi ki gönderirim. Konum olarak ise bu şekilde atıyorum ama umarım bir faydası olur. Sorgun Göleti Güdül/Ankara 40.333225, 32.218373

7. oneday

İstanbul' dan biraz uzak kaçabilir..Biz Ankara' dan Cumartesi sabah 9 gibi çıktığımızda oraya varıp çadırları kurmak , çayı demleyip kahvaltıya oturmak desen saat 12 yi buluyor.Pazar günü de öğleden sonra 16 gibi çıkıp evimize 18 gibi varıyoruz. Uzun yol katedilen kamplarda uzun süreli...
  8. oneday

Sıkıntı yok.

Sıkıntı yok.
  9. oneday

Merhaba, bu yaz Temmuz ayında bir arkadaşım ile Ağustos ayında ise 6 kişilik bir grup ile Sorgun yaylasında kamp yaptık. Ayaş-Güdül-Yeşilöz-Sorgun yolu üzerinden gittik.Küçük bir bölüm hariç yollarda bir sıkıntı yoktu. Havası ve manzarasıyla çok güzel bir yer .(Hatta güvenlikçilerden duyduğumuz...

10. oneday

Mountainbiker's Photos

Çok geçmiş olsun. İnsanlık ölmüş hakikaten. Sen bir bisikletçi ile trafik tabelası arasındaki farkı bile bilmiyorsan ne demeye araç kullanıyorsun. Yalan beyan tabi ama belkide bilerek çarptı adam size. Öyle gereksiz insanlar ile aynı oksijeni paylaşıyoruz ki. Güzel ülkemde bisiklet sporu...

11. oneday

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Cenk , Ankara Batıkent' den aranıza katılıyorum. 37 yaşındayım. Etkinliklerde görüşmek üzere ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri