Arama sonuçlarınız

1. I

Range Rover P38

merhaba Aracımda sorun yokken yolda birden Eas fault arızası verdi Eas defalarca değişti 4 ışık ve hız sabitleme paneli durmadan yanıp sönüyor araç çökmedi aksine çok yüksek ne yapabilirim

2. I

Range Rover P38 98 Model Aracımın Bitmeyen Sorunlarına Yardımmm

Ynt: Range Rover P38 98 Model Aracımın Bitmeyen Sorunlarına Yardımmm körükleri çıkarıncada bir özelliği kalmıyor onu servistende önerdiller ama istemedim.4 defa değiştidim yükseltici sistemini hala olmuş sayılmaz :) aracın beyninde problem olduğunu sanmıyorum varsada servis yapmıştır . ne...
  3. I

Ynt: Range Rover P38 98 Model Aracımın Bitmeyen Sorunlarına Yardımmm Cevaplariniz icin tesekkurler, oncelikle elektrik ve elektronik ile ilgili arizalar araca su girmesinden cok once basladi arabayi almadan once servise gosterdim koruklerde problem var dendi degistirdim ama o gunden beri...

4. I

1.5 senedir 98 model p38 kullanıyorum,eas ile uğraşmaktan hayattan bezdim.4 defa eas pompası değişti,sağlıklı bir sonuç olmadı kafasına göre araç düşüp kalkıyor,kartal oto sanayi master oto ya gidiyorum sağolsunlar eas pompasını değiştirtiyorum kapı kilidini bozuyolar başka birşeyi yaptırıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri