Arama sonuçlarınız

1. Fatih ÖZTÜRK

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) şimdi hatırladım beni kazım abi kaşıdı. unimok en az iki sefer inip cıktıktan sonsa benim o rampayı cıkmam imkansızdı.

2. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) her nekadar annane bana mezar olduysada güzel bir geziydi. gerci ben ne güzel apo dayıyla yokusun dibinde mangal başında oturuyoduk.
  3. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) ben şimdi bi tane walk tolk i alsam işe yaramaz yani öbürünüde ben sevmiyorum kocaman anten arabanın torpidolar delik deşik

4. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) çagrı helal olsun sana liste yine kabarmış iyce. bu kadar kısa zamanda, sen bu işi biliyosun :P
  5. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) pazara kadar birde hafif kar yagsa tam süper olcak desenize

6. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) dayı enson kısırkaya gezisinden sonra biyere gidemedim işlerde bi acayip bunaldım iyice zaten sırf sitres atmak için savaşırız artık :P

7. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) çagrı malum ben biraz uzak kaldım rotamız nasıl :)
  8. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
  9. Fatih ÖZTÜRK

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 rh (+)

10. Fatih ÖZTÜRK

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

11. Fatih ÖZTÜRK

Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası valla bu dediniz tuv de biraz zor olacak. ama ben izmite 1 hafta önce bir ruhsat gönderderdim dediniz gibi yaptırdım.
  12. Fatih ÖZTÜRK

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008) güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

13. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası bu işin en güzel yanı işletecekler ruhsata ne polisle ugraşıcaz nede muayneyle bunun olması lazım bence
  14. Fatih ÖZTÜRK

Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008) valla güzel gezi olmuş benim makinayı birde şöyle bi karda denemem lazım
  15. Fatih ÖZTÜRK

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) yükseltme ve lastik olayını ne yaptın varsa yapılmış resmi görmek isterim

16. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası gönül isterki bady left te de bişey demesinler :)
  17. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası protesto iyiymiş :)
  18. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası ben ön tampona razıyım, ama yükseltme kiti agır kusur olmazsa :)

19. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası aynen katılıyorum biz böyle sakal vermeye alışkın olduktan sonra cok basit bişey olan imza kampanyasını yapmaz bekleriz yeni sisteme sakalcılar gelsin işimizi görelim :( ozan bey dediginiz gibiyse bu sevindirici bir haber
  20. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası dogru belki bi zaman sonra aynı eski sistemdeki gibi sakal karsılıgı iş yapıcaklar ama biz bunu istemiyoruz artık madem bi sistem geldi tam yapılsın nasılsa vergiyi fazla fazla veriyoruz, avrupadaki gibi koysunlar kuralları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri