Arama sonuçlarınız

1. A

Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı?

Ynt: Jeep G. Chorekee Mi? Freelander Mı? Herkese selamlar. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama aynı konu başlığı açma yerine konuyu hortlatmayı daha uygun gördüm. Çünkü benim sorum da aynı ama kıyaslama yapılacak araçların modelleri farklı. Arkadaşlar kısaca görüşünüze danışmak istediğim konu şu...

2. A

Commander

Ynt: Commander Arkadaşlar iyi akşamlar. Konu oldukça eskimiş ama bugün itibarı ile 2006 model commander sahibi olarak ben de merak ettim acaba başka commander kullanan var mı, tanışmak isterim.
  3. A

Grand Cherokee Yardım

Ynt: Grand Cherokee Yardım Arkadaşlar son anda fikir değiştirip hızlı bir kararla jeep commander almış bulunmaktayım:) Hepinize iyi günler. İyi gezmeler.

4. A

Grand Cherokee Yardım

Ynt: Grand Cherokee Yardım Arkadaşlar kıymetli bilgileriniz için teşekkür ederim. Bu süreçte her iki kasayı da kullandım, 2005 sonrası kasaların motoru ve yol tutuşu bana daha çok hitap etti. Şimdi 2006 model, limited versiyonlarına bakınıyorum, mantıklı fiyatlı bulursam alacağım inşallah.
  5. A

Grand Cherokee Yardım

Arkadaşlar merhabalar. Aranıza bugün katıldım ama 1 haftadır forumda geziniyorum,Forumda bilgi paylaşımı ve samimi ortam çok hoşuma gitti, inşallah ben de daim olurum. Gezinme amacım hem normal hem arazide bana sorun yaşatmayacak bir araç aramam. Buradaki yorumlardan ve genel araştırmalardan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR