Arama sonuçlarınız

1. F

Enduro 17'' Ön Lastik

Merhaba. Başlangıç için küçük cc li enduro düşünüyorum. 2017 de çıkacak olan Bmw, Kawasaki ve Suzuki nin motorlari birbirinden güzel. Fiyatinin daha uygun olacagini düşündüğüm v strom a aklım kaydı. Ama diğer rakiplerine göre ön tekerin 17'' olması aklımı karıştırdı. Pek enduromsu bi özellik...

2. F

Başlangıç Motorsikleti Olarak Süpertenere 660z

Son olarak baslangiç Icin mondial rx3i önerir misiniz? Yani ne derece sağlamdır yada yolda bırakır mı kafamda soru işaretleri var. Aslında görünüş olarak tatmin edici ama kalite görünüşten önce gelir diye düşünüyorum. Kimse yolda kalmak istemez sonuç olarak. İlanlarda satılanlar çok yeni...
  3. F

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Boyum 1.88 o konuda sıkıntım yok. Her koşulda rahatlıkla ilerleyebilecek bi motosiklet olduğu için tenereyi uygun gördüm. Genelde rotasiz yola çıkarım. Bu motorla buradan gidemem dememem lazım. Aşırı konfor arayan birisi değilim. O yüzden doğru seçim olduğunu...

4. F

Teşekkür ediyorum. Paylaşımlarimi instagram üzerinden yapıyorum genelde. Su adresten göz atabilirsiniz. Fırat Kaya (@firaatkaya) • Instagram photos and videos Aldığım ilk vakit sizinle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.tekrar tekrar teşekkür ederim.
  5. F

Merhaba. Haklısıniz. Amacım motorsikletle hız yapmak değil zaten. Şehiricinde büyük ihtimalle bisiklet kullanırım. Motorsikleti kamplı turlar için veya şehirler arası yolculuk için kullanicam büyük oranda. Bisikletle downhill yapıyorum arazide iyi sayılırim ama temel olarak görülebilir mi...

6. F

Aslında f650gs de düşünebilirim ama yeni kasa bu fiyata bulmak zor. Eski kasalarda göze pek hitap etmiyor. Sanırım f/p ve göze hitap olarak en iyisi tenere diye düşünüyorum.

7. F

Trafik konusunda herhangi bir çekincem yok. Aslında çok zor olacağını sanmıyorum. İleri sürüş tekniklerini mutlaka almayı düşünüyorum zaten böyle bir durumda. Zaptedilmesi amatör birisi için ne derece mümkün düşündüren kısmı buydu zaten. Ama ilk başlarda motosikleti tanımaya uzunca zaman...
  8. F

Yıllardır bisiklet kullanıyorum. Uzun yol yapıyorum dag bayır yapıyorum artık bi motorsikletim olsun yolların tadını tam anlamıyla çıkarayım diyorum. Ama nedense böyle başlangıç motorunda falandı uğraşmak istemiyorum. Bisiklet ve 600 küsürluk bi motorsiklet ne alaka tabi ama az çok iki tekere...
  9. F

Merhaba. Motorsikletlet almayi düşünüyorum. Normal şartlarda küçük bir motorsikletle başlamam gerektiğini biliyorum ama büyük sayılabilecek bir motorsikletle başlamam imkansız mıdır? Kafamda Yamaha tenere 660z var mesela. Sizce ne derece mümkündür sormak istedim.

10. F

Ebay'dan 24$' A Alınan 6000 Lümen Aydınlatma İncelemesi

Öncelikle inceleme videosu: https://youtu.be/sfGzQnOzY3c EBay'da 24$ civarında satılan ve 6000 lümen olduğu iddaa edilen; bisiklet, kafa lambasi vb biçimlerde kullanabileceğiniz fener. Ilk basta alırken tereddütluydum. Çünku daha öncesinde 600 lümen bir ışık için 150 lira ödemiştim. Yarı yarıya...

11. F

Doğa Aktiviteleri İçin Saat İncelemesi: Casio Protrek 270-4 Tough Solar

Ynt: Doğa Aktiviteleri İçin Saat İncelemesi: Casio Protrek 270-4 Tough Solar https://youtu.be/5VfBGOiBYPo
  12. F

Ynt: Doğa Aktiviteleri İçin Saat İncelemesi: Casio Protrek 270-4 Tough Solar https://youtu.be/5VfBGOiBYPo

13. F

Kendim çektiğim video: https://youtu.be/5VfBGOiBYPo Öncelikle saat çok şık ve sağlam gözüküyor. Bu tarz işler için üretildiğini ilk görüşte belli ediyor. Sensör olarak pusula, barometre, termometre ve altimeter mevcut. Son derece doğru çalışıyorlar. Güneş enerjili olması çok iyi bir avantaj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri