Arama sonuçlarınız

1. Lione3xt

Bf 285 75 16 Yeni Lastik

Merhaba arkadaşlar. Yeni almış olduğum aracımın üzerindeki 2 aylık ve %95 oranında bulunan 4 adet ve hiç kullanılmamış olan yedek lastik ile toplamda 5 adet lastikleri ebat küçültmek için satıyorum. lastiklerin 5 tanesi de BF 285 75 16. Buradan yada malum sitedeki ilan 507617473 numarası...

2. Lione3xt

Satılık Suzuki Grand Vitara (2004) Çeki Demiri-ankara

Ynt: Satılık Suzuki Grand Vitara (2004) Çeki Demiri-ankara ankara hocam özelden bir telefon yazsan görüşsek
  3. Lione3xt

Suzuki Grand Vitara Çeki Demiri

Merhaba arkadaşlar 2007 4k 2.0 Suzuki Grand Vitara için çeki demiri arıyorum. Sıfırı biraz tuzlu ikinci el çıkma yada ankarada yönlendirebileceğiniz bir yer var mı bu konuda yardımcı olabilecek saygılarımla.

4. Lione3xt

Satılık Suzuki Grand Vitara (2004) Çeki Demiri-ankara

Ynt: Satılık Suzuki Grand Vitara (2004) Çeki Demiri-ankara bu urun orjınalmıdır ayrıca 2007 4k gv ıle uyumlumudur cekı duruyorsa tabıkı
  5. Lione3xt

Benim Römork Hikayem.

Ynt: Benim Römork Hikayem. öncelıkle deprem yasadıgınız ıcın gecmıs olsun dıyorum. Romorka gelınce umarım projenızı gerceklestırırsınız hazır olan da elbet alınabılır bır sekılde ama sızın fıkrınız emegınız ve heycanınız ıle yapılan bır aracı bır projeyı gerceklestırmek gıbısı yok dıyebılırım...

6. Lione3xt

Benim Römork Hikayem.

Merhaba arkadaşlar suzuki aracıma hobi bahçemizde kullanmak için römork alacaktım fakat 2000 tl den aşağı römork yok ikinci ellerde vasat malesef baktığım kadarıyla. Bunun üzerine bende araştırmalar incelemelerde bulundum bauhause da bulunan römorkların ilk önce ölçülerini aldım kafama göre bir...

7. Lione3xt

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu 1-3 Mayıs ısıkdagında bır etkınlık var bılgınıze
  8. Lione3xt

225/65/17 Lastik Aranıyor

Merhaba. 225/65/17 ebatin asvalt tipi yazlık lastik aranıyor. 2 veya 4 adet varsa 5 de olur ;D ikinci el çıkma lastik arıyorum. Ankara ikamet ediyorum saygılarımla.
  9. Lione3xt

Römork Aranıyor

Ynt: Römork Aranıyor ilginiz için teşekkürler römorklarınız harika fakat 500-800 tl çivarı birşey arıyorum teşekkürler.

10. Lione3xt

10 Lt 20 Lt Metal Yakıt Bidonları

Ynt: 10 Lt 20 Lt Metal Yakıt Bidonları Bidonlarında çok güzelmiş keşke benım olsa ;D hayırlı satışlar

11. Lione3xt

Römork Aranıyor

İkinci el vasıta römorku arıyorum Ankara içi tercihimdir fakat ankaraya yakın illerden de alınabilir römork ilanları yada resimlerini mesaj atabilirsiniz Saygılarımla.
  12. Lione3xt

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (özellikle Ankara'lı Üyeler) Geçmiş olsun umarım bulunur.

13. Lione3xt

28-29 Mart 2015 Yolsuzlar Ankara Kamp - Offroad Etkinliği

Ynt: 28-29 Mart 2015 Yolsuzlar Ankara Kamp - Offroad Etkinliği Harika olmuş tebrik ederim. Bende bir suzuki Gv 2005 1.6 3k sahibiyim borç harç şükürler olsun :) ilerleyen zamanlarda bende etkinliklere katılabilirim yani hep içimde olan bir tutkuydu bir jeep'im olması ve bu tarz of road, kamp...
  14. Lione3xt

Sıfır Ürün Adı Altında Satılan ''Refurbished'' Ürünlere Dikkat!

Ynt: Sıfır Ürün Adı Altında Satılan ''refurbished'' Ürünlere Dikkat! İyi bir konu açıklama için teşekkürler
  15. Lione3xt

Makaslı Römork 1000 Tl

Ynt: Makaslı Römork 1000 Tl tamam hayırlı olsun saygılar

16. Lione3xt

Makaslı Römork 1000 Tl

Ynt: Makaslı Römork 1000 Tl ayrıca kaç ton kapasiteli acaba?
  17. Lione3xt

Makaslı Römork 1000 Tl

Ynt: Makaslı Römork 1000 Tl abi bu römork satıldımı aceba ankaradan saygılar son oluru nedir ?
  18. Lione3xt

28-29 Mart 2015 Yolsuzlar Ankara Kamp - Offroad Etkinliği

Ynt: 28-29 Mart 2015 Yolsuzlar Ankara Kamp - Offroad Etkinliği bu etkinlik yapıldımı acaba hiç yorum resim yok da :o :o

19. Lione3xt

İlan Nasıl acılır.

Ynt: İlan Nasıl Acılır. iyi bir bakış açısı
  20. Lione3xt

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Ankara'dan Gökhan Yaş 32 İŞ Kamu Araç: 2005 Model Suziki Grand Vitara 1.6 3k AT İleride ankarada ki etkinliklere katılım sağlamak isterim of road ve kap gibi etkinliklere saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR