Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Yeni almış olduğum aracımın üzerindeki 2 aylık ve %95 oranında bulunan 4 adet ve hiç kullanılmamış olan yedek lastik ile toplamda 5 adet lastikleri ebat küçültmek için satıyorum.
lastiklerin 5 tanesi de BF 285 75 16.
Buradan yada malum sitedeki ilan 507617473 numarası...
Merhaba arkadaşlar 2007 4k 2.0 Suzuki Grand Vitara için çeki demiri arıyorum. Sıfırı biraz tuzlu ikinci el çıkma yada ankarada yönlendirebileceğiniz bir yer var mı bu konuda yardımcı olabilecek saygılarımla.
Ynt: Benim Römork Hikayem.
öncelıkle deprem yasadıgınız ıcın gecmıs olsun dıyorum.
Romorka gelınce umarım projenızı gerceklestırırsınız hazır olan da elbet alınabılır bır sekılde ama sızın fıkrınız emegınız ve heycanınız ıle yapılan bır aracı bır projeyı gerceklestırmek gıbısı yok dıyebılırım...
Merhaba arkadaşlar suzuki aracıma hobi bahçemizde kullanmak için römork alacaktım fakat 2000 tl den aşağı römork yok ikinci ellerde vasat malesef baktığım kadarıyla. Bunun üzerine bende araştırmalar incelemelerde bulundum bauhause da bulunan römorkların ilk önce ölçülerini aldım kafama göre bir...
Merhaba.
225/65/17 ebatin asvalt tipi yazlık lastik aranıyor. 2 veya 4 adet varsa 5 de olur ;D ikinci el çıkma lastik arıyorum. Ankara ikamet ediyorum
saygılarımla.
İkinci el vasıta römorku arıyorum Ankara içi tercihimdir fakat ankaraya yakın illerden de alınabilir römork ilanları yada resimlerini mesaj atabilirsiniz
Saygılarımla.
Ynt: 28-29 Mart 2015 Yolsuzlar Ankara Kamp - Offroad Etkinliği
Harika olmuş tebrik ederim. Bende bir suzuki Gv 2005 1.6 3k sahibiyim borç harç şükürler olsun :) ilerleyen zamanlarda bende etkinliklere katılabilirim yani hep içimde olan bir tutkuydu bir jeep'im olması ve bu tarz of road, kamp...
Ynt: Tanışma Köşesi (off-road)
Ankara'dan Gökhan
Yaş 32
İŞ Kamu
Araç: 2005 Model Suziki Grand Vitara 1.6 3k AT
İleride ankarada ki etkinliklere katılım sağlamak isterim of road ve kap gibi etkinliklere saygılarımla.