Arama sonuçlarınız

1. F

Prado 120 Akü ?

Ben 90A aldım çok sık araba kullanıyorsanız iyi bir marka alın yoksa orta sınıf bir şey alabilirsin sıkıntı olmaz

2. F

Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

Ben kendi aracıma 450 litrelik olanı 800 tl'ye aldım kullanışlı geniş ve arabaya yakışıyor daha ufak alma çok garip duruyor.
  3. F

Prado Yakıt Sorunu

Ynt: Prado Yakıt Sorunu Evet aynen anormal geldi yardım için tşk ederim

4. F

Prado Yakıt Sorunu

Ynt: Prado Yakıt Sorunu Sanırım sizdede prado var Üstat peki bu yakıt normalmidir.
  5. F

Prado Yakıt Sorunu

2007 model aracım aldığımda 11,1 litre yakıt yakıyordu lastikleri kumho at lastikti şu anda 12,5 litreye çıktı şimdide bfg at lastik var acaba lastikten dolayımı yakıt arttı servis bilgisayara bağladığında enjektörlerde felan sorun görmüyor.İlk zamanlar gitmesi gereken km yi 725 km gösterirken...

6. F

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... Benim aracımda şu an BF A/T var ama ben ava balığa felan gidiyorum yazınıza göre sizin böyle bir lastiğe ihtiyacınız yok kullanmayacaksanız okadar fazla para vermeyin.

7. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze merhaba aslında 3 yıldır siteyi incelememe rağmen üye olmak nasip olmadı bu site olmasa şu anda jipe biniyorum diye gezip kim bilir hangi aracı alırdım ama sayenizde LC prado 3.0 d-4d aldım emeği geçen herkeze tşkler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.