Arama sonuçlarınız

1. K

Jeep Cj-5 Buggy

Buda aracın resmi

2. K

Jeep Cj-5 Buggy

Merhaba ben vw beetle kullanarak bir buggy yaptım. Kupasız olarak aldım aracı orjinal şasesi çürüktü altına 2mm sac koydum ve taşıyıcı yaptım profiillerden. Böylece yükü orjinal şaseden kaldırdım. Ben araca 5.00 traktör desen lastik taktım ama siz 7.50 veya 6.50 takarsanız daha yüksek olur. Ben...
  3. K

Off Road Lastik Önerisi

Öncelikle herkese merhabalar. vw the beetle dan yaptığım buggy için lastik almak istiyorum. Şuan üzerinde petlas 5.00 r15 traktör desen lastik var. Ancak aracı daha yükseltmek için daha büyük bir lastik istiyorum. 7.50 r15 düşündüm ama aracı yorar mı diye çelişkiye düştüm. bide 6.50 r15...

4. K

Yelkenli Eğitim

Merhaba Biz 3 arkadaş yelkenli eğitimi almak istiyoruz. Ancak hangi kurs daha iyidir bilmiyoruz.internettede fazla bişey bulamadım. yelkenokulu.com dan fiyat aldım 12 saatlik eğitimi sabah 9 da çıkıp akşam 9 a kadar tamamladıklarını söylediler. Fenerbahçe den de fiyat aldım günde 2 saat toplam...
  5. K

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Bulabilirseniz çok güzel olur teşekkürler

6. K

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Vosvos ile bu tip bir araç yapılabilir. Ancak vitesi direksiyonu ve pedalları geri almak gerekir. Bende aslında böyle bir araç istiyorum ama vites ve pedal olayı kafamı karıştırdı baya.

7. K

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Defender trayback hoşuma gitti aslında bi tane cj5 bulma imkanım var bi tanıdığım satıyor uygun fiyata alırım plakasız ondan da bişeyler yapabilirim belki. Şasesi kalsa üst kısmına sadece ek olarak borulardan bi kasa yapsam güzel olabilir. Birde motor kısmının olduğu...
  8. K

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Kesinlikle katılıyorum şase çok önemli şuanki aracımın şasesi vw kaplumbağa ama altında şaseye ek 2mm sac var ve üstünde profilden taşıyıcı var. Yeni araç için de vw düşündüm ancak aklımdaki tasarıma göre pedalları, vitesi koltuğu ve direksiyonu daha geriye almak...
  9. K

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Evet bencede iki lastik arası mesafe az olursa iyi olabilir. o na uygun alt yapısını kullanabileceğim bir araç biliyor musunuz?

10. K

Buggy İçin Uygun Araç

Merhabalar Daha önce bir konu açmıştım yaptığım vw buggy i sizlerle paylaşmıştım. Şimdi daha farklı bir proje düşünüyorum 4x4 bir araç yapmak istiyorum. Bunun için bana alt yapısını kullanabileceğim bir araç önerebilir misiniz? Kupasını söküp üzerine yeniden demirlerden kasa yapmak...

11. K

Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Merhabalar 3 gün önce adıyamandaydım nemruta çıkıcaktık baya bi gittik ancak yukarıya 9 km kala çok yoğun kar vardı ve yollar kapalıydı şuanda açılmıştır diye tahmin ediyorum. Yinede gitmeden önce hava durumuyla ilgili araştırma yapın derim.
  12. K

Vw Buggy Yaptım

Ynt: Vw Buggy Yaptım teşekkürler Erhan bey

13. K

Vw Buggy Yaptım

Ynt: Vw Buggy Yaptım devamı
  14. K

Vw Buggy Yaptım

Ynt: Vw Buggy Yaptım ...
  15. K

Vw Buggy Yaptım

Ynt: Vw Buggy Yaptım Devamı..

16. K

Vw Buggy Yaptım

Ynt: Vw Buggy Yaptım Diğer fotoğraflar
  17. K

Vw Buggy Yaptım

Öncelikle tüm büyüklerime ve küçüklerime selamlar. Geçen sene bir hurda vosvosu buggy e çevirdim bunu sizlerlede payşalmak istedim. Aracı hurdacı Bekir abimden aldım aracın kupasını onda kaldı bana sadece şase motor şanzımanı falan kaldı. Aracı o şekilde 2 bin liraya aldım. Şase çürüktü aracı...
  18. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhabalar Adım Kaan. Öğrenciyim. Fotoğrafçılığa meraklıyım. Kendi yapımım olan bir vw buggy araca sahibim. Avcılığada ve balıkçılığa da meraklıyım. İçerisinde macera ve adrenalin içeren her şeye meraklıyım. İstanbulda yaşıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR