Arama sonuçlarınız

1. A

Quechua T2

Ynt: Quechua T2 Bu yağmur ve su geçirmezlik meselesini bende çok merak etmiştim.

2. A

Discovery Yastıklı Şişme Mat

http://www.atlaskamp.com/discovery-yastikli-sisme-mat-13440/ Ürünü kullanan varmı aranızda acaba?
  3. A

Acil durum çantası

Ynt: Acil durum çantası Bence çantanızda 1-2 tane de telefon kartı bulundurmalısınız.

4. A

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Gerçekten 10 numara gezi olmuş. Bu arşiv niteliğindeki kareleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu bölgeye gitmeyi düşünen arkadaşlar için altın değerinde bir paylaşım.
  5. A

Ferrino Lightent 2

Ynt: Ferrino Lightent 2 vallahi çok iyi olur teşekkürler ilginize.

6. A

Mil-Tec (Sturm) markası hakkında...

Ynt: Mil-Tec (Sturm) markası hakkında... işinize yarar yaramaz bilemem ama kalite ve işlevsellik olarak gerçekten memnun kalınacak bir ürün.http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=432&id=8380

7. A

Ferrino Lightent 2

Ynt: Ferrino Lightent 2 İncelemenizi okumuştum fakat o çadırın kapalı paket hacmi sorun olurmu diye tereddüt ediyorum. Hatta birkaç satıcıyı aradım onlarda sağolsunlar metreyle ölçüp kimi 50cm kimi 65cm gibi net olmayan şeyler söylediler. Bana az yer kaplayan birşey lazım 65cm benim için uzun...
  8. A

Ferrino Lightent 2

Ynt: Ferrino Lightent 2 http://www.hepsiburada.com/liste/ferrino-lightent-2-iki-kisilik-cadir/productDetails.aspx?productId=outbhr91145sm&categoryId=19102 kusura bakmayn forumu kullanmayı daha yeni yeni keşfediyorum da. Özür dilerim.
  9. A

Ferrino Lightent 2

Ynt: Ferrino Lightent 2 hepsiburada da var yada google görsellerde aratırsanız birsürü çıkıyor hafif ve az yer kaplıyan bir çadır lazım evolite summit 1 ile bunun arasında kaldım.

10. A

Ferrino Lightent 2

Arkadaşlar bu çadırı kullanan yada hakkında bilgisi olan varmı?

11. A

Mil-Tec (Sturm) markası hakkında...

Ynt: Mil-Tec (Sturm) markası hakkında... çantası gayet başarılı
  12. A

Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında

Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Sn. Tezzmertek çadırın kapalı boyu, paket hacmi ile ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Nette çok araştırmama ramen bulamdımda.

13. A

Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında

Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Merhaba öncelikle yaptığınız incelemeyi bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederim ve çadırınız hayırlı olsun. Size bir sorum olacak ferrino lightent ile evolite arasında kaldım ikisinden birini almak istiyorum çadırın kapalı boyu ve...
  14. A

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri takip.
  15. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Vallahi üzüldüm çok geçmiş olsun. Sizinle birlikte bende biraz çamur atmıştım ama inşallah bende kaybetmem koleksiyonda istediğim bir parçadır kendisi. Aldığınız fiyat biraz yüksekmiş daha ucuza temin edeceğiniz yerler var eğer tekrar almak isterseniz site adresini verebilirim size. Tekrar...

16. A

Araç Üstü Çadır ve Kamp Malzemeleri

auto top tent in fiyatını bende merak ettim.
  17. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

+1 Kesinlikle katılıyorum Grylls' in bıçağından bende aldım apaçık made in china. Gerberin lmf 2 sini almak istiyorum kalite olarak metnini çok duydum ama şu an türkiyede malesef bulamıyorum. Ebay den de getirtilemiyormuş galiba.
  18. A

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bayayhan'a katılıyorum bendede Bora var ve gayet iyi bir bıçak hatta birkaç tane var tek derdim körleştiği zaman fabrika çıkışı gibi bilenememesi yada ben yapamıyorum.

19. A

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 Bayayhan seni birgün burada bulabileceğimi biliyordum:)
  20. A

Günlük kullanım için çanta 80 TL

Ynt: Günlük kullanım için çanta 80 TL yeriniz nerede acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri