Arama sonuçlarınız

1. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Eğer kayıp ayaktan çıkmasını engelleyebilirsek bence çok da kötü olmadan idare eder bir ürün çıkar ortaya. Yarın deneyeceğim :) Altı kalın bir çorap ve güzel bir lastik sistemi bence iş görecek ;)

2. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Çoraplara baktım ama ön patilerin bedenine göre yok Türkiye satıcısında, tam 6 cm ön patilerin eni ve buradaki satıcıda 57-64 mm arası için bir beden yok. Ayrıca eğer elimizdeki botlar dar geliyorsa iyice dar olacak, önce onu bi öğrenmem lazım yarın ona göre eğer büyük...
  3. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Beden büyük değil de küçük olabilir belki, yarın tekrar bir bilgi alacağım bakalım. Duruma göre karar vereceğiz bakalım.

4. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Hafta sonu bol bol denedik Trixie'nin botlarını, arka patiler için hiç bir sorun yok, fakat ön patiler için aynı durum geçerli değil maalesef. Hem dört tırnaktan ayrı olan tırnak kökünde kızarıklık hem de pati üstünde kanama oluştu. Acaba sadece bedenden kaynaklı bir durum...
  5. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Border Collie kırması, 4 yaşı dolmak üzere

6. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Yani aslında ilk tercih Ruffwear olmalı tabii ki bence de, ama stoklarda olmayınca mecburi bir tercih oldu Trixie Walker Active botları. Ürünün bir çok sitedeki yorumlarını inceledikten sonra karar verdim almaya, genelde kötü yorum yok. Biz bu hafta sonu uzunca...

7. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Peki, hemen veriyorum o zaman siparişini çok pahalı da bir şey değil zaten. Umarım perşembe gününe kadar gönderirler. Süper o halde en azından Letoon a girmiş oluruz birlikte. Dur komutunu biliyor, sorun olmayacak. Kene için cımbızı da unutmayım, iyi hatırlattınız süper...
  8. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu 1- Yarım etaplar konusunda kafamda da o şekilde planladım, hem kendimi hem de köpeği çok yormak anlamsız. Hem keyif alamayacağız hem de ertesi güne yorgun başlayacağız onun yerine yarım yarım ama keyifli olsun :) 2- Köpek kovucu ve biber gazı almamıştım yanıma onları...
  9. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Teşekkürler bilgiler için, olabildiğince açıklamaya çalışayım durumlarımı. 1- Evet biraz geç kaldım farkındayım fakat iş durumlarım nedeniyle en erken ancak bu zamanlar gidebiliyorum ve eylül ayları da izin almam çok kolay olmuyor. Sıcak olacağı için biraz önlem aldım...

10. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Evet çok daha iyi olur, işine yarayacak başkalarına da faydası olur :)

11. P

15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu Son yazdıklarınızın da çıktısını alıp çantanın önemli malzemeler gözüne koydum, her günün başında yola çıkmadan almış olduğum notları bir sefer en azından okuyup öyle devam edeceğim :) Teşekkür ederim tekrar ve güzel günler dilerim.
  12. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu E-posta gönderdim verdiğin adrese, gelmemiş olursa fatihsever@gmail.com e-posta adresim bu arada.

13. P

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu Haldun Bey, konunuzu takip ediyorum ve mükemmel bir gezi olmuş, çekmiş olduğunuz fotoğraflara bakarak gezi öncesi motive ediyoruz kendimizi :) İlk ve - veya son konaklama için ve uygun bulurlarsa aracımızı bırakmak için bahsetmiş olduğunuz Galata oteli tercih...
  14. P

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu Haldun Bey, çok teşekkürler önerileriniz için. Kazma, kürek seti ufak bir set ve belki ateş v.s. için gerekli olur diye ne olur ne olmaz diye alalım istedik yanımıza, çok yük ve yer tutacak bir şey değil yani. Yemek konusunda da çok fazla stok yapmayacağız...
  15. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Bu kadar uzun bir yolculuk yapmadık o nedenle yardımlarınız olursa çok memnun olurum :)

16. P

Likya Yolu Haritası Ücretsiz Kitap

Ynt: Likya Yolu Haritası Ücretsiz Kitap İki hafta önce Antalya İl Kültür Müdürlüğü'nü arayıp bu kitapçıktan edinmek istediğimizi ilettim kendilerine, şu anda ellerinde kitaptan kalmadığını ve tekrar ne zaman basılacağı konusunda bilgilerinin olmadığını ilettiler. İnternet sayfalarındaki...
  17. P

Merhabalar herkese öncelikle, Uzun zamandır planladığımız bir yürüyüşü sonunda tarihi de şekillendirerek netleştirmiş olmanın sevincini yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi yürüyüşü iki arkadaşımı ve mümkün olduğunca yanımdan ayırmadığım can dostum köpeğimle birlikte yapacağız. Bu sene için...
  18. P

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Köpeğim ve iki arkadaşım ile biz de 15-16 Mayıs başlangıçlı Likya Yolu yürüyüşümüz olacak Kaş'a kadar yürümeyi planlıyoruz. Denk gelmek ve görüşmek üzere :)

19. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İsmim Fatih, 29 yaşındayım Ankara'da ikamet ediyorum. Sağlık sektöründe ürün uzmanı olarak çalıştım, şu anda kafa dinliyorum :) Köpeğimle bir çok doğa aktivitesi yapıyoruz, bu 10 gün sonra da Likya Yolu'nu yürüyeceğiz, en azından Kaş'a kadar gitmeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri