Arama sonuçlarınız

1. E

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Herkese merhaba. Pajero pinin e hidrojen yakıt tasarruf sistemi taktırılırsa ne olur acaba hiç fikri olan var mı ? Çevremde 2-3 kişi taktırdı gayet memnunlar, %20 ye yakın tasarruf yaptıklarından bahsediyorlar. Hatta biri son 4 yıldır kullanıyormuş bu ürünü çok memnunum diyor. GDI motor...

2. E

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba Tamer Bey. Cevabınız için teşekkürler. Aracım 2001 model, 5K, otomatik vites, nardi paket bir araç. Konya da yaşadığım için yağ değişimine İstanbul a gitmem bir hayli sıkıntılı olur. Aracımın kullanma kılavuzuda olmayınca ne yazık ki...
  3. E

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba arkadaşlar, Motor kaputunun içinde bulunan ve motor yağı, şanzuman yağı ve diğer yağlar için üreticinin tavsiye ettiği markaları gösteren levhanın resmini birisi paylaşabilir mi acaba ? Benim araçtaki levhada yazılanlar okunmaz halde...

4. E

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Doğrudur Tamer Bey, çok malumatım yok o konularda. Ancak her iki aracı da kullanmış biri olarak sonuç %100 Pajero lehinde diyebilirim :) Aracın benden önceki sahibi araç göğsünde bazı yerleri boyayacağım diye sanırım göğüs parçalarını sökerken...
  5. E

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba arkadaşlar, Hafta sonu gittiğim tarlamda bahçe işleri ile uğraşırken çok ağır bir yağmur ve dolu ile karşılaştım. Zaten o bölgede son 3 gündür yağan yağmur sebebiyle zemin çok kötü ve birçok su birikintisi olan ufak bataklık alanlar...

6. E

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba. Ben Konya da ikamet ediyorum...Sağolun inşallah sorunsuz uzun yıllar binerim. Aracım otomatik vites. Ben otomatiğin rahatlığından vaz geçemeyenlerdenim :) Konya yetkili servise uğradım ama hem fiyatlar inanılmaz yüksekti hemde ilgi...

7. E

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Herkese merhaba, Sonunda benimde 2001 Model 2.0 GDI 5K bir aracım oldu ve bu aracı alırken forumdaki paylaşımlarınız çok etkili oldu benim için :) Araç 15 gündür bende ama ilk izlenimim aracın muadili araçlara göre çok daha güven veren ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri