Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrh proje için acele etmeyin önce zevkinize göre içini yatırın yapırdıgınız dzayna göre proje cizilsin önce proje cizdirirsen 10cm sapma bile sorun yaratabilir gözünde büyütme proje fuhsat zor degil firma cizip tse onaylatıp dosyayı gönderir aractüv de bildigin tespit emniyeten ruhsatı...
mrh hayırlı olsun inşah modeli yüksektir ben 200model ısuzu üzerinde calıştım 3700sigotası 500 mtvsi bu kadar emekten sora azda olsa daha yüksek daha temiz bir araç almadıgıma pişmanım
Ynt: İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü
iyi dilekler için herkeze tşk arkadaşlar malum ramazan nedeniyle pek uğraşamıyorum ilerlemeleri resim ve acıklaara payaşacağım inşallah
Ynt: İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü
bu planı uygulamayacagım arka bölümde yatak bölümü sağ ve solda ranza tabiki otorak ve masada olacak arka cam büyütülecek sehir camı olacak arka kapı iptal basamak büyütülerek dişardan dolap yapılacak ortadan bir sürgülü kapı sa bölime tuvalet sol...