Arama sonuçlarınız

1. U

Tablet İçin Navigasyon Yazılımı

Ynt: Tablet İçin Navigasyon Yazılımı İyi olur, sevinirim.

2. U

Ynt: Tablet İçin Navigasyon Yazılımı Utku Bilal Bey, yazdıklarınızı yaptım ama olmadı üzgünüm. Sizi çok uğraştırdım, kusura bakmayın. Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.
  3. U

Ynt: Tablet İçin Navigasyon Yazılımı Yazılımı tablete yükledikten sonra çalışmadı ve sildim. Sizin sonradan gönderdiğiniz şekilde (Kodlama) yapıp tekrar yüklemeye çalıştım ancak İGO dosyası tabletten silinemediği için hata veriyor, tekrar yüklemeyi kabul etmiyor. Bu dosyayı silip yazılımı...

4. U

Ynt: Tablet İçin Navigasyon Yazılımı Utku Bilal Bey, ben link te ki dosyaları aldım yazdığınız gibi tablete yükledim ancak EROR verdi. "User interface resolution (600x951) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application." Şeklinde EROR verdi. Yine de teşekkür ederim...
  5. U

Merhaba, acil olarak Navigasyon Yazılımına ihtiyacım var. Oğlumun kullandığı Android Tablet var bu cihaza yükleyip kullanmak istiyorum. İnternet e ihtiyaç duymayan normal bir navigasyon gibi çalışan... Bu aralar maddi sıkıntı yaşadığımdan dolayı navigasyon cihazı alamıyorum... Yardımlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri