Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugünde arka bagaj seönsörü tamirine giriştim. Sonuç; Sorun arka bagaj sensöründe değil bagaç camı sensöründeymiş.Yaptım oldu. Sağ kapıların açık uyarısı sorunlarınıda çzdüm yaptım oldu. Neticede sorunlar ortadan kalktı ve ben söküp takmayı öğrenmiş oldum. Şimdi sıra sunrof açma kapama düğmesini...
Slm. Bugün fırsat bulup uğraştım söktüm temizledim. Ayrıntıya girebildiğimi sanmıyorum ama sanırım oldu.Bütün gece ışıl ışıl oldu göstergelerim.İki tane vidayı çok hafif gevşek bırakıp, soketlerin iyice oturmasını sağladım. Teşekkür ederim. Şimdi sırada arka bagaj sensörünün tamirine geldi.Bagaj...
recep 1907, şimdiden yapabilsem de yapamasamda çok teşekkür ederim. Profil resmimdeki aracı yeni aldım. Acayipte hoşuma gitti. Kendim yapabilmeyi çok isterim çünkü bu araç benim. Önce herhangi bir yerini kırmadan sökmeye çalışıp onarmak için uğraşacam, baktım olmuyor öylece sökük vaziyette oto...
Selam arkadaşım. Bu gün bir amerikancıya uğradım faran ahtarındaki sıkıntıyla ilgili. Temassızlıktan bahsettim sadece.Bana doğrudan '' bu anahtarın tırnağında pronlem var, tamirlik değil direk değişme lazım 450 tl. ye yaparız'' dedi. Söküp bakmadı bile. Halbu ki bu anahtarı biraz bastırınca...
Teşekkür ederim kardeş. Hiç aklımda yokken birden bire jeep aldım. Acayip zevkliymiş çok sevdim. Asfalt kullanıcısıyım ben.Arazide falan işim yok. Aile aracı olarak kullanıyorum. Şu anda yapmak istediğim birinci öncelik elektrik konusu ve bir diğeri komple dış koruma. Megiuras diye bir yere...
bu arada far anahtarımın olduğu bölgede bir temassızlık var. Bazen bütün ışıklar ışıl ışıl bazense kap karanlık bir gösterge paneli ve tebiki diğer ışıklı erler.Ankara'da gösterebileceğim yer neresidir acaba?
Bu konu sayesinde aracımın istanbul çiftçilerden çıkmış olduğunu öğrendim. Güven bey isminde bir yetkili aracıma takılması gerektiğini söyledi.Aracımda orjinal çeki demiri var dedim.O zaman gerek yok ama yinede isterseniz size gönderebilirim dedi.Bir değerlendirme yapacağım artık.Ankara'daki...