Arama sonuçlarınız

1. ranger06

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

1997 5,2 ZJ, ANKARA

2. ranger06

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

Bugünde arka bagaj seönsörü tamirine giriştim. Sonuç; Sorun arka bagaj sensöründe değil bagaç camı sensöründeymiş.Yaptım oldu. Sağ kapıların açık uyarısı sorunlarınıda çzdüm yaptım oldu. Neticede sorunlar ortadan kalktı ve ben söküp takmayı öğrenmiş oldum. Şimdi sıra sunrof açma kapama düğmesini...
  3. ranger06

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

Slm. Bugün fırsat bulup uğraştım söktüm temizledim. Ayrıntıya girebildiğimi sanmıyorum ama sanırım oldu.Bütün gece ışıl ışıl oldu göstergelerim.İki tane vidayı çok hafif gevşek bırakıp, soketlerin iyice oturmasını sağladım. Teşekkür ederim. Şimdi sırada arka bagaj sensörünün tamirine geldi.Bagaj...

4. ranger06

merhaba, bilginize ben bilmiyorum.
  5. ranger06

teşekkür ederim. malum, acemiyim ben

6. ranger06

slm. ne yazıkki uzak. ben ankarada servisise istanbul çiftçiler oto

7. ranger06

SLM. BURADAKİ RESİMLERE GÖRE SİZCE AYRICA KORUMA TAKMAMA GEREK VARMI ACABA VE DİKKAT ETTİMDE ARADA BİRYERLERDE MOPAR YAZDIĞINI GÖRDÜM.
  8. ranger06

1997 MODEL 5.2 LİMİTED. ZJ mi XJ midir bu araç.
  9. ranger06

recep 1907, şimdiden yapabilsem de yapamasamda çok teşekkür ederim. Profil resmimdeki aracı yeni aldım. Acayipte hoşuma gitti. Kendim yapabilmeyi çok isterim çünkü bu araç benim. Önce herhangi bir yerini kırmadan sökmeye çalışıp onarmak için uğraşacam, baktım olmuyor öylece sökük vaziyette oto...

10. ranger06

Selam arkadaşım. Bu gün bir amerikancıya uğradım faran ahtarındaki sıkıntıyla ilgili. Temassızlıktan bahsettim sadece.Bana doğrudan '' bu anahtarın tırnağında pronlem var, tamirlik değil direk değişme lazım 450 tl. ye yaparız'' dedi. Söküp bakmadı bile. Halbu ki bu anahtarı biraz bastırınca...

11. ranger06

benim açımdan iyiki yazmışsın diyorum. Teşekkür ederim
  12. ranger06

Teşekkür ederim kardeş. Hiç aklımda yokken birden bire jeep aldım. Acayip zevkliymiş çok sevdim. Asfalt kullanıcısıyım ben.Arazide falan işim yok. Aile aracı olarak kullanıyorum. Şu anda yapmak istediğim birinci öncelik elektrik konusu ve bir diğeri komple dış koruma. Megiuras diye bir yere...

13. ranger06

bu arada far anahtarımın olduğu bölgede bir temassızlık var. Bazen bütün ışıklar ışıl ışıl bazense kap karanlık bir gösterge paneli ve tebiki diğer ışıklı erler.Ankara'da gösterebileceğim yer neresidir acaba?
  14. ranger06

Bu konu sayesinde aracımın istanbul çiftçilerden çıkmış olduğunu öğrendim. Güven bey isminde bir yetkili aracıma takılması gerektiğini söyledi.Aracımda orjinal çeki demiri var dedim.O zaman gerek yok ama yinede isterseniz size gönderebilirim dedi.Bir değerlendirme yapacağım artık.Ankara'daki...
  15. ranger06

ve GEZENBİLİR AİLESİ iyiki varsınız

ve GEZENBİLİR AİLESİ iyiki varsınız

16. ranger06

11.08.2015 te Tankımı aldım.Aslan besliyorum. İlk defa böyle bir araç kullanıorum. Bu araç...

11.08.2015 te Tankımı aldım.Aslan besliyorum. İlk defa böyle bir araç kullanıorum. Bu araç MANYAAAAKKKK...
  17. ranger06

KEYİF-ROAD....::))))

KEYİF-ROAD....::))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin