Arama sonuçlarınız

1. CAFEIN

Defender 110 İçİn Yenİ Nesİl Benzİnlİ Motor Ve Şanziman Şeçİmİ Ve Restorasyonu

Evet otomatik. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. CAFEIN

Benim araç 2001 model 155.000 km 3.9 V8 Discovery . Motor sesi ve ivmelenmesi ile ilgili bir video eklersem daha anlaşılır olabilir . En kısa zamanda yüklemeye çalışırım . 3.5 litre motor ile kıyaslanırsa kesinlikle tercih edilmesi gereken motorun 3.9 olduğunu düşünüyorum . Yedek parça konusunda...

3. CAFEIN

Ayrıntılı anlatımınız için teşekkürler. Bende sizin gibi dizel araçları hiç sevmiyorum. Gürültüsüne hiç tahammül edemiyorum . V8 gerçekten keyifli . Benim hiç yabancısı olduğum bir motor değil ayrıca . Hali hazırda 2001 3.9 V8 DISCOVERY kullanısıyım. Sesi konforu oldukça hoş . Defender da da...
  4. CAFEIN

Sayın Federer34, Gerçekten bu konuda bayağı araştırma yapmış , oldukça yol almışsınız . Mevzuat benim gibi konuya yabancı olanlar için fazlaca karmaşık görünüyor. Ben bu konuda bir telefon görüşmesi yaptım . Bana verilen bilgide benzinli motorun benzinli ile dizel motorunda dizel ile...

5. CAFEIN

1996 model bir hobi aracına sahip olmak için bunca mevzuatı ve ağır masrafları aşmaya çalışmaktansa bu ülkeden göçüp başka bir ülkenin vatandaşlığına geçmek için enerji harcamak sanırım daha akıllıca olacaktır .Ziyan olduk bu ülkede . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. CAFEIN

Siz konuyu bambaşka bir noktaya taşıdınız . Eğer mevzuat sizin söylediğiniz gibiyse benim bütün düşüncelerim , yazdıklarım ÇÖP . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. CAFEIN

Bu konuyu araştırıyorum . Yeni araçlarda son derece verimli 2 litre motorlar kullanılmaya başlandı. Hem yeterince güçlü hemde eski motorlara göre oldukça tasarruflu tüketim değerlerine sahipler.Discovery ,Evoque ve FreeLander gibi modellerde kullanılanıldığını görüyoruz. Tabi bunların Defender...
  8. CAFEIN

Selam arkadaşlar , hobi ve keyf amaçlı bir Defender 110 toplamak ve kusursuz bir restorasyon projesi gerçekleştirme arzum var .Bir kaç gündür ilan sitelerine bakıyorum.2.5 Litre Benzinli bir araç var.Şaseye kadar inerek aracı sıfırlamak hevesindeyim.En büyük ve önemli sorun olarak Motor ve...

9. CAFEIN

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Cevap yazdığınız için Teşekkürler. Sizde benim kafadasınız . Bir türlü anlayamıyorum . 2001 model arabalara bile boya var mı diye soranları . Delinin biri bir kutuya taş atmış o taş oradan bir türlü çıkmıyor. Sunroof sökme konusuna gelince zaten tavan örtüsünde bir takım sarkma ve lekeler...

10. CAFEIN

Arkadaşlar arabanın tavanında foto da görüldüğü gibi güneş yanıkları mevcut . Buna benzer yanık ve bir takım çizikler kaput ve kapılarda da vardı . O kısımları boyattım . Bu güne kadar boyatmamış olmamın sebebi ülkemizde boya konusunda benim mahtığımın bir türlü kabul etmediği boya takıntısı ...
  11. CAFEIN

Sanırım öyle yapıyorlar . Henüz geç kalmamışsam ustaya bu durumu bildireyim . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. CAFEIN

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. CAFEIN

Selam arkadaşlar , bu aracı alırken imkanlarım dahilinde arabayı yenilemek ve üzerinde iyileştirme çalışmaları yapmak gibi düşüncelerim vardı . Mekanik olarak bir takım iyileştirmeler yaptım . Komple motor sıfırlandı . Ön takım , firenler , yaylar vs bir çok şey yenilendi . Uzun zamandır gözümü...
  14. CAFEIN

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Güzel bir paylaşım olmuş . [emoji106]Periyodik bakım ve diğer bakım ve onarımlar için Ankara'da aracınızı hangi usta veyahut servise götürüyorsun . Yazınızda Gaye ve Proshop dan bahsettiğinizi okudum . Hangisinden en fazla memnun kaldınız . Sormak isterim ... Tapatalk kullanarak iPhone...

15. CAFEIN

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Sizi meşgul ediyorum ama , buradan hangi firmadan 800 liraya aldığınızı öğrenebilirmiyim ? Benimki kesin yenilenmeli .Ankara Kayalar otoya sormuştum 1150 lira demişlerdi geçmiş zaman .... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  16. CAFEIN

16 Inc jant takımları söküldü . 18 Inc jant takımına , dört adet Kumho Road Venture serisi 255.60.18 lastik takıldı ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. CAFEIN

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Merhaba, benim araçtada bu parça kırılmış . Burada sordum ciddi bir ücret talep ettiler . Siz bu parçayı yurtdışından kendiniz mi getirttiniz . Eğer öyle ise parça kod numarası ve hangi siteden talep ettiğinizi öğrenmek isterim . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18. CAFEIN

4.0 Estate Modeli

Vaaaaww; Türk filmi tadında bir cevap vermişsiniz . Zengin fabrikatörün oğlu fakir ama gururlu genci parası ile ezmek ister ! Demek benim 16 yıl sonra binme imkanı bulduğum aracı siz 2001 yılında kullandınız .Geçti ve gitti sizin için.Allah size daha iyilerini binmeyi nasip etsin ne diyelim ...
  19. CAFEIN

4.0 Estate Modeli

Beyler ben burada bu arkadaşa aracımı pazarlama derdindemiyim? Burada maksat bilgi paylaşımı olsun diye deneyimlerimizi yazmakla kötü mü yapıyoruz? Ben 2001 model 4.0 V8 aracı iki yıldan fazla süredir kullanan biri olarak deneyimlerimi paylaştım. Diğer yorum yapan arkadaşlarda aynı araç var mı ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri