Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aladağ'ın -15'i başka yerin -40'dır. Giderseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Size şöyle anlatayım temmuz ayında gölün kenarına çadır kurdum -10 derece korumalı uyku tulumum olmasına rağmen çadırda yatamadım aracına geçtim, o esnada aracın derecesi +10 derece gösteriyordu.
SM-N910C...
Ben Düzcede oturuyorum yaz aylarında sürekli çadır kurduğum bir yerdir. Vahşi hayvan meselesini asla göz ardı etmeyin. Çadır kurmayı mı planlıyorsunuz. ? Eğer öyleyse Aladağ'ın yaz ayında bile dehşet bir soğuğu vardır. Extreme ekipmanlarınız olmazsa işiniz çok zor. Açıkcası kamp'ın dışında...
Ancak uyku tulumların üzerindeki beden böyle bir tercihin olduğunu gösteriyor. Satıcılar neyi nasıl belirliyor bilmiyorum. Belki japonlarda satılmayanları ucuza alıyordur. :)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyku tulumlarından small,Large,xl,xxl modelleri vardır. Sanıyorum firmanın elinde büyük modeli olduğu için onu göndermiş. İnsanların çoğu tulumlarda beden özelliği olduğunu bilmiyor.
Tabiki insan boyları ölçüsünde olmalı. Türkiyedeki satıcı firmalar ortalama insan boyunu esas aldıklarını düşünüyorum. Tulum boyunuz göre bire bir olmamalı. Biraz bol olmalı. Eğer çok dönüyorsanız mumya tip tulum size uygun olmaya bilir. Bot konusuna gelince emin olun ilk defa duyuyorum...
Almış olduğunuz uyku tulumu kaliteli ama maalesef boy konusunda biraz sıkıntılı aslında boy konusunda tercih seçeneğiniz neredeyse yok. Benim tavsiyem iyi bir termal içlik boy ve en knusundaki sıkıntıları çözer
Balık avcılığı ve doğa tutkunları nin araya gelince ve 5aşadığım tecrübeler ışığında ekipmanlarının tamamını yeniledim. Husky Boston 8 çadır. husky extrem -15 çadır. Semaver inverter buzdolabı filan dağda 4 senedir çadır kuruyorum. Mat falan hiç kullanmadım şişme kaliteli bir yatak uyku...