Arama sonuçlarınız

1. Zorbey02

Bolu Aladağ 24-25 Aralık Kampı

Aladağ'ın -15'i başka yerin -40'dır. Giderseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Size şöyle anlatayım temmuz ayında gölün kenarına çadır kurdum -10 derece korumalı uyku tulumum olmasına rağmen çadırda yatamadım aracına geçtim, o esnada aracın derecesi +10 derece gösteriyordu. SM-N910C...

2. Zorbey02

Bolu Aladağ 24-25 Aralık Kampı

Ben Düzcede oturuyorum yaz aylarında sürekli çadır kurduğum bir yerdir. Vahşi hayvan meselesini asla göz ardı etmeyin. Çadır kurmayı mı planlıyorsunuz. ? Eğer öyleyse Aladağ'ın yaz ayında bile dehşet bir soğuğu vardır. Extreme ekipmanlarınız olmazsa işiniz çok zor. Açıkcası kamp'ın dışında...
  3. Zorbey02

Uyku Tulumu Boyutları Hk.

bu benim kullandığım tulum çokta memnunum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Zorbey02

Ancak uyku tulumların üzerindeki beden böyle bir tercihin olduğunu gösteriyor. Satıcılar neyi nasıl belirliyor bilmiyorum. Belki japonlarda satılmayanları ucuza alıyordur. :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Zorbey02

Uyku tulumlarından small,Large,xl,xxl modelleri vardır. Sanıyorum firmanın elinde büyük modeli olduğu için onu göndermiş. İnsanların çoğu tulumlarda beden özelliği olduğunu bilmiyor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Zorbey02

Ben 1500 rakımlı bölgelerde şişme yatak üzerinde kullandım ve bayağı terledim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Zorbey02

Tabiki insan boyları ölçüsünde olmalı. Türkiyedeki satıcı firmalar ortalama insan boyunu esas aldıklarını düşünüyorum. Tulum boyunuz göre bire bir olmamalı. Biraz bol olmalı. Eğer çok dönüyorsanız mumya tip tulum size uygun olmaya bilir. Bot konusuna gelince emin olun ilk defa duyuyorum...
  8. Zorbey02

Almış olduğunuz uyku tulumu kaliteli ama maalesef boy konusunda biraz sıkıntılı aslında boy konusunda tercih seçeneğiniz neredeyse yok. Benim tavsiyem iyi bir termal içlik boy ve en knusundaki sıkıntıları çözer SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Zorbey02

15-17 Eylül Bolu Abant Çadır Için Soğuk Olur Mu?

Balık avcılığı ve doğa tutkunları nin araya gelince ve 5aşadığım tecrübeler ışığında ekipmanlarının tamamını yeniledim. Husky Boston 8 çadır. husky extrem -15 çadır. Semaver inverter buzdolabı filan dağda 4 senedir çadır kuruyorum. Mat falan hiç kullanmadım şişme kaliteli bir yatak uyku...

10. Zorbey02

Yedigöller Bölgesi Kamp Tavsiyesi

Evet yolun asfaltlandığını arkadaşlarım söyledi. Kendileri önceki hafta gitmişlerdi. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri