Arama sonuçlarınız

1. E

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Selam herkese. Suzuki Grand Vitaralar 7 koltuklumu ? Bilgi verebilirimisiniz?

2. E

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs Kia Besta 4x4 modele sahip miydi? Ben bilmiyordum merak etttim
  3. E

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası Nedenini anlamadığım bir şekilde bizi , bazı sektörlerden uzak tutmuşlar. Bunu yabancı güçler isteyebilir kabul ediyorum ama neden bizim yöneticilerimiz buna razı gelmiş kabullenmiş ve teslimiyetçilik yapmışlar anlayamıyorum.

4. E

Fiat Palio 4x4

Ynt: Fiat Palio 4x4 Ülkelere göre pazar farklılıkları var. Brezilya büyük bir ülke ve orada Fiatın ülkemizde olmayan bir çok modeli var bu 4x4 modeli olan paliıo gibi. Ancak Ülkemiz biraz daha farklı çünkü bizim ülkemizde 4X4 denince herkes büyük bir araba bekliyor. ve ona yöneliyor o yüzden...
  5. E

İveco Massif

Ynt: İveco Massif Makas yada helezon yayın avantaj yada dezavantajı nedir?

6. E

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs Rusyadakilerde kendi motorlarını kullanıyor olabilirler. Hatta büyük bir olasılıkla benzinli motor olabilir ancak tr ye gelen magna styr motorlar sorunsuz. Ancak diğer tarakları kaporta yada iç mekan veya elektirk için aynı şeyleri düşünmüyorum

7. E

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası Ama yinede milliyetçilikgözüyle bakmak yerine üretim kabiliyeti ve tecrübesi kazanmakta olarak bakabilirsiniz. Örnek vermek istiyorum 1970 li yıllarda Anadol üretilirken Bir zamanlar Tofaş ceo su olan Cloude Nahum ve ekibi Anadolu için birçok prototip ve motor...
  8. E

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası Sorun daha iyisini yapmak değilde, siz bunu yapmak için yatırım yapıp çok para harcamayın denmesidir. Düşünün devrim üretilirken herşey el yordamıyla denecek kadar bireysel çabalarla üretilmiştir. Eğer siz binlerce araç üretecekseniz o üretim bandını kurmak için...
  9. E

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası O zamanlarda soğuk savaşın en şiddetli zamanlarıydı .Amerikaya o zamanda hayır demek mümkün değildiçünkü o zaman hayır denenler ya komünist ilan edilir yada eğer hükümetse darbe yapılır koltuğundan indirilirdi o yüzden bizim beceriksiz ve basiretsiz siyasetçilerimiz...

10. E

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs Gaz'ın türkiyeyey gelen modellerinde magna steyr motor kullaınyorlardı ve de çok sağlam motor olması gerkiyordu. Ayrıca En son Gaz ingliz LVD firmasını satın aldı ve bu anlamda yenilikler bekleyeblirsiniz bu firmadan

11. E

Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı

Ynt: Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı Merhaba, Rusyada Gaz gibi üreticilerin asıl müşterileri Rus ordusudur. Bu gibi modelleride Batılı üreticilere alternatif olarak üretip piyasaya sürmekteler. Ve bir şekilde pazarları büyük olduğundan satış hedeflerini yakalayabilmektedir. Ayrıca...
  12. E

Gaz Tiger (Yeni Model)

Ynt: Gaz Tiger (Yeni Model) Bu araç tahminimce protorip bir araç. Seri üretimi yok ama üretilirsede bu aracın türkiyede satılabilemsi için avrupadan çeşitli tip onaylarını alması gerek ve üreticinin bunu alacağını sanmıyorum bu nedenle sadece rusyada satılan bir çok ürün var bizim bilmediğimiz.

13. E

A.R.O.G. (2008)

Ynt: A.R.O.G. (2008) Cem Yılmazı o kadar çok izledikki Esprilerini ve sahnenin devamını önceden tahmin eder olduk o yüzden çok tatmin edici değildi.
  14. E

Dünyanın En Gelişmiş Otomobil Fabrikası

Ynt: Dünyanın En Gelişmiş Otomobil Fabrikası Aslında sabırsız insanlarız Hep kısa yoldan köşe dönme arzusu . Ancak uzun soluklu planlar yapmayı öğrendiğimiz zaman sorunu aşarız, bunun içinde devletin bizimle aynı fikirde olması gerek vede devlet de her zaman büyük kartellelerle ilişkide...
  15. E

Dünyanın En Gelişmiş Otomobil Fabrikası

Ynt: Dünyanın En Gelişmiş Otomobil Fabrikası Kesinlikle aynı fikirdeyim , Keşke bizde aynı ilkel şartlardada olsa birşeyler üretmek için kollarımızı sıvasak

16. E

Fiat Ducato

Ynt: Fiat Ducato hiç arkadaşımız turbo eklemek değilde komple turbolu motor bulduğunu söylüyor sanırım. Bu arada Motor değiştiğinde şanzımandada değişiklik yapılması gerekiyor çünkü artan torka dayanıklı dişliler baskı balata gerekiyor diye biliyorum.
  17. E

Tofaş Kartal

Ynt: Tofaş Kartal Kesinlikle bende benkliyorum hatta kartalın 4x4 ünü yapacaklardır. Subaru forester gibi : Cidden güzel olurdu
  18. E

Unimog'a Alternatif Olabilir mi? :)

Ynt: Unimog'a Alternatif Olabilir mi? :) İveco Türkiyede lansmanını yaptı bu aletlerin ancak sonra ne siteye ekledi nede başka biyerlerde gördüm . Sanırım kriz nedeniyle askıya aldılar. Çift kabin kesinlikle mükemmel bir hobi aracı olabilirdi.

19. E

Gaz Tiger (Yeni Model)

Ynt: Gaz Tiger (Yeni Model) Ben Öyle gözküyor ama olmaması gerek , Çünkü yeri çok kötü seçilmiş bence havalandırma düğmeleri yerine konup o düğmelerde aşağıya ,indirilseydi keşke.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri