Arama sonuçlarınız

1. erdemyy

Satılık 1998 G Cherokee 5.9 Full Yapılı

ARACIMIN 1 TL MASRAFI YOKTUR MODEL:1998 JEEP GRAND CHEROKEE 5.9 V8 LIMITED PAKET + PRİNS LPG GÜNCEL KM: 292.000 KM PLAKA : 06 U 4002 ARACA PASTA CİLA,MOTOR,İÇ DIŞ AYRINTILI TEMİZLİK İŞLEMLERİ 10.04.2019 DA YAPILMIŞTIR. 2 ADET KUMANDALI ANAHTAR SUNROOF ÖN KOLTUK ISITMA OTOMATİK FAR VE YAĞMUR...

2. erdemyy

Selamlar...3.7 Cherokee Ile Aranızdayım

HDV_0224.avi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. erdemyy

Yağ 6 LT Yağ Filtre Hava filtre Green 230 TL İridyum Buji 300 TL Egzos 550 TL Bakım İşçilik 430 TL TPS Sensoru 450 TL Mopar Map Temizlendi Ampul 50 TL Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. erdemyy

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. erdemyy

Teşekkürler çok güzel bir açıklama olmuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. erdemyy

Liberty Geri Görüş kamerası

DODGE iNTREPiD NAViGASYON MULTiMEDYA DVD GPS BLUETOOTH S100 İlan No: 281033131 DODGE iNTREPiD NAViGASYON MULTiMEDYA DVD GPS BLUETOOTH S100 - Ses & Görüntü Sistemleri Navigasyon Cihazları sahibinden.com'da - 281033131 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. erdemyy

Teşekkürler benden önceki sahibi yakın bir abim yaptırmıştı bu işlerden anlayan...245/70/16 olması lazım 3 inch de yükseltme var.Sürtme veya başka bir sıkıntı yaşamadım.Arazide de gayet rahat kullanıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. erdemyy

o zaman benim araçta sıkıntı var heralde iki çekerde yol bilgisayarında 20 lt altı pek görmedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. erdemyy

Sizin araç nedir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. erdemyy

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

11. erdemyy

Atakan abimden ders niteliğinde videolar [emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erdemyy

Cherokee 3.7 V6 Susturucu Giriş Çıkış Boyutu?

İyi günler, 2003 model Cherokee 3.7 aracımın Susturucu Giriş Çıkış Boyutlarını bulmam lazım.Flowmaster Super 44 getireceğim....Bilen varmıdır acaba Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. erdemyy

14. erdemyy

O yüzden bu mevsimde her araç yakıyor...Ama değiyormu evet fazlasıyla değiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. erdemyy

Şu an bu havalarda babamın aracı 9 lt sehiriçi mazot yakıyor...2015 Audi A4 177 bg .... Babam sakin kullanır yaIn 5.5 lt yakıyor aynı arac ve aynı yolda Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. erdemyy

17. erdemyy

Merhabalar, devamlı ataziye cıktıgım için cok sağlam bir ölçüm yapamıyorum.Şehir içi ve arazi karısık biniyorum.Dört çekerde 23 lt ortalamayla biniyorum.2 wd de 20 lt civarlarına düşüyor.Genelde agresif kullanıyorum.Bir de burası baya soguk.2.60 tl lpg yle yaklaşık 60 krş la biniyorum.Sadece...
  18. erdemyy

19. erdemyy

20. erdemyy

Konuyu canlandırayım bunlar da benden olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri