Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam karli, cok dik bir yokuşta 4 çekeri yazlik lastikler ile test ettim. Çok başarılı buldum rahatlıkla çıktım. ayni yokuştan D konumda arazi vitesi 4L alarak iniş yaptım. fkat frenleyerek kayarak indim. inişlerde D yerine 1 yada 2 kullanmak mi lazim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk...
Dün akşam karlı cok dik bir yokuşta 4 çekeri yazlik lastikler ile test ettim çok başarılı buldum rahatlıkla çıktım. ayni yokuştan D konumda arazi vitesi 4L alarak iniş yaptım frenleyerek kayarak indim. inişlerde D yerine 1 yada 2 kullanmak mi lazim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
evet haklısınız, Şase üzerinden kendi aracımın sorgulamasını yaptım, 12 valf olduğunu farkettim, bana yanlış bilgi verilmiş :(
Kaynak: VIN Decoder
General Information
Make Infiniti
Model QX4
Model year 2000
Body style 4 Doors SUV
Engine type 3.3L V6 SOHC 12V 4WD
Fuel type Gasoline...
2000 Model İnfiniti QX4 Kullanıyorum, Zavoli Alisei lpg var, sadece ilk çalıştırma sonrasında, lpgye otomatik geçerken, küçük bir titreme devir yükselmesi oluyor, onun dışında benzin ile lpg arasında motorda hiç bir fark olmuyor. Çok memnunum.