Arama sonuçlarınız

1. sinansari_fb

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

Dün akşam karli, cok dik bir yokuşta 4 çekeri yazlik lastikler ile test ettim. Çok başarılı buldum rahatlıkla çıktım. ayni yokuştan D konumda arazi vitesi 4L alarak iniş yaptım. fkat frenleyerek kayarak indim. inişlerde D yerine 1 yada 2 kullanmak mi lazim. SM-G935F cihazımdan Tapatalk...

2. sinansari_fb

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

Dün akşam karlı cok dik bir yokuşta 4 çekeri yazlik lastikler ile test ettim çok başarılı buldum rahatlıkla çıktım. ayni yokuştan D konumda arazi vitesi 4L alarak iniş yaptım frenleyerek kayarak indim. inişlerde D yerine 1 yada 2 kullanmak mi lazim. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. sinansari_fb

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

4x4 geçtiğinde lastiklerdeki güç oranını biliyor musunuz ? tüm lastiklere aynı oranda mı güç iletiliyor ?

4. sinansari_fb

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

evet haklısınız, Şase üzerinden kendi aracımın sorgulamasını yaptım, 12 valf olduğunu farkettim, bana yanlış bilgi verilmiş :( Kaynak: VIN Decoder General Information Make Infiniti Model QX4 Model year 2000 Body style 4 Doors SUV Engine type 3.3L V6 SOHC 12V 4WD Fuel type Gasoline...
  5. sinansari_fb

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

2000 Model İnfiniti QX4 Kullanıyorum, Zavoli Alisei lpg var, sadece ilk çalıştırma sonrasında, lpgye otomatik geçerken, küçük bir titreme devir yükselmesi oluyor, onun dışında benzin ile lpg arasında motorda hiç bir fark olmuyor. Çok memnunum.

6. sinansari_fb

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

Pathfinder 3.3 v6 OHC motor, yani 12 valf dir, İnfiniti Qx4 DOHC motor 24 valfdir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri