Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Üyelerine Özel Camp&caravan Fuarına Ücretsiz Davetiye

2023 yılı için de böyle bir davetiye imkanı varsa çok sevinirim
  2. A

Merhaba Dostlar 26-30 Nisan 2023 Camp Karavan Fuar Davetiyesi Nasıl Bulabilirim? Bu Sene De Gezenbilir Üyelerine Ücretsiz Bilet Alma Imkanı Var Mı?

Merhaba, Çekme karavan almak istiyoruz. Eşimle birlikte ben de fuarda olup ürünleri karar vermek istiyorum. Davetiye verebilecek kurumlar varsa çok sevinirim.

3. A

Izmir Discovery 2 Usta?

Teşekkürler. Bornova’ya uzaktayım. Acil durumlar için Gaziemir ve çevresinde bildiğiniz önerebileceğiniz ustalar var mı? Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. A

Izmir Discovery 2 Usta?

Selam, İzmir'de önerebileceğiniz başka ustalar var mı?

5. A

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Merhaba, Motorda, ön göğüs tarafında, sigorta kutusunun arkasında bağlantısı çıkmış bir kablo var. Fotoğrafını ekliyorum. Açıkta yuvasından çıkarılmış bir bağlantı da göremedim. Hangi aksama ait olabileceğini bilen var mı? Belki araçlarınızda siz de bakıp görebilirsiniz.

6. A

Yanıt için teşekkürler. Aslında marka değil, her ürünün içerdiği formül değişebiliyor ve farklı formülleri karıştırmak doğru olmayabilir, önerilmeyebilir. Bu sebeple sormuştum. Tekrar teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. A

Merhaba tekrar, Aracın ne zaman, kaç km’de hangi motor yağı kullanıldığı biliniyor. Ancak ACE ve hidrolik direksiyon yağı için önceden hangi marka yağ kullanılmış bilinmiyor. 2 yıldır değiştirilmemiş. Şu an baktığımda haznelerinde minimum çizgisindeler. Üzerini tamamlamak istiyorum. ACE ve...
  8. A

Discovery 2 Uyumlu A Bar (bull Bar)

Merhaba, 2001 model Discovery 2 aracım için A bar arıyorum. Land Rover parça adı ve kodu aşağıdaki gibidir: Protection bar, A-frame STC50021 Teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk

9. A

Teşekkürler yanıtınız için. Bir sorum daha olacak. Orijinal kitapçığında ACE ve Hidrolik direksiyon için Texaco cold climate power assisted steering fluid PSF 14315 öneriyor. Türkiye’de daha yaygın bulunabilecek bir alternatifi var mı? Teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk

10. A

Merhaba, Discovery 2 Td5 için hangi yağları Tavsiye edersiniz? Ace ve hidrolik direksiyon için, fren için ve motor için. Ayrıca antifiriz için ne önerirsiniz? Teşekkürler.
  11. A

2.el Discovery 2 Td5 Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Merhaba, değerli yorumunuz için teşekkürler. Ancak sizi dinleyemedim, sandık motor ve şanzıman bulmayı garantilemeden gözüme ilişen bir tanesini aldım. Çok uzun soluklu bir araştırmaydı. Şimdilik bir sorun görünmüyor ama motor, şanzıman ve olabilecek diğer ihtiyaçların üstesinden sizlerin...

12. A

2.el Discovery 2 Td5 Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Merhaba herkese, Discovery 2 Td5 satın almaya karar verdim. Bu aracı satır alırken nelere dikkat edilmesini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler Serdar
  13. A

Satılık Titiz Kullanıcıdan Discovery 2

Merhaba, Araç hala duruyor ise bilgi almak isterim. Sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri