Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benzer sorun bendede oldu ön cam silikon zamanla gitmiş sökülüp tekrar takıldı sorun çözüldü. bende sizin gibi ilk başlarda sanruf ile çok uğraştım ama sorun ön cammış malesef.. baktırın derim..
performans arazide süper oldu ama dediğim gibi asfaltta çıkınca özellikle biraz sürat yapınca ciddi bi ses alıyor içeri, oda benim için sorun olmuyor sadece hafta sonra hafifi arazi yaptığım için ben çok memnunum...
lastik boyutu 245-75-16
sizin dediğiniz gibi yaptım son susturucuyu iptal edip araya boru sonra flowmaster taktık,tank gibi bişey oldu bilmiyom nası yapacam :) komşular bişey demesse böyle devam..
aynen daha önce son susuturucuyu küçülttüm ama istedigim sesi alamadım.zaten haftada 1 gün bazen 2 haftada 1 gün kontak basıyorum uzun yol yapmıyorum ufak çaplı gezi diyelim onun için flowmaster takmaya karar verdim.aracı alalı yaklaşık 1.5 yıl olacak yaptıgım kilometre 4-5 bin civarı..
2000 model 4.7 aracıma şu eksoz siparişi geçtim ama doğru ürünmü bilgisi olan varsa yardım lütfen. http://www.amazon.com/Flowmaster-942447-Super-Muffler-Aggressive/dp/B000QJMZ44?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00