Arama sonuçlarınız

1. ankaragüçlü

Sunroof Su Alma Problemi

benzer sorun bendede oldu ön cam silikon zamanla gitmiş sökülüp tekrar takıldı sorun çözüldü. bende sizin gibi ilk başlarda sanruf ile çok uğraştım ama sorun ön cammış malesef.. baktırın derim..

2. ankaragüçlü

Grand Cherokee 4.7 2000 Model Jant

orjinal jant ile kullanıyorum şu an. 245,75,16

3. ankaragüçlü

Grand Cherokee 4.7 2000 Model Jant

bende yeni m/t lastik aldım.lastikcinin ofsetli jant ile sürter tadilat gerekir tampon felan şimdilik beklemeye aldım.iyi bi lastikci bu işi bilir.
  4. ankaragüçlü

ankaragücüüü

ankaragücüüü

5. ankaragüçlü

M/t Maxxis Lastik Bakalım Nasıl.

çok teşekkürler..sese de alıştım zaten.

6. ankaragüçlü

Wj 4.7 V8 2016 Güncel Lpg Tüketimi

benim aracım hava sıcaklıgı 20 c nin üstünde oldugu zmn çalıştırmamla lpg ye geçmesi bir oluyo,sadece kışın yaklaşık bi 2-3 km gidince geçiyo.
  7. ankaragüçlü

performans arazide süper oldu ama dediğim gibi asfaltta çıkınca özellikle biraz sürat yapınca ciddi bi ses alıyor içeri, oda benim için sorun olmuyor sadece hafta sonra hafifi arazi yaptığım için ben çok memnunum... lastik boyutu 245-75-16
  8. ankaragüçlü

yakıt henüz ölçmedim konfora gelince aracın salınım daha güzelleşti gibi sadece biraz ses arttı o kadar.

9. ankaragüçlü

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

yav abicim bu işlemi ben yapmaya cesaret edemiyom.kesecem felan bunu ankarada yapacak usta varmıdır benim klepelerde bozuk.
  10. ankaragüçlü

çılgın oldu amma polis abiler inşallah bişey demezler.millet dönüp dönüp nası bakıyo merakla :)

11. ankaragüçlü

sizin dediğiniz gibi yaptım son susturucuyu iptal edip araya boru sonra flowmaster taktık,tank gibi bişey oldu bilmiyom nası yapacam :) komşular bişey demesse böyle devam..
  12. ankaragüçlü

arkadaşlar fowmaster susturucu geldi ama üstünde 44 felan yazmıyo.
  13. ankaragüçlü

on numara beş yıldız..süper ses olmuş

14. ankaragüçlü

sipariş elime ulaşsın deneyip bakmak lazım başka çare kalmadı aklıma soktunuz bir kere yapacak bişey yok :)
  15. ankaragüçlü

bu kat iptal halimi birde kat iptal olunca sorun olmazmı?
  16. ankaragüçlü

ne yani katıdamı iptal ediyim diyosunuz. abarmasak hani daha iyi olmazmı :)

17. ankaragüçlü

aynen daha önce son susuturucuyu küçülttüm ama istedigim sesi alamadım.zaten haftada 1 gün bazen 2 haftada 1 gün kontak basıyorum uzun yol yapmıyorum ufak çaplı gezi diyelim onun için flowmaster takmaya karar verdim.aracı alalı yaklaşık 1.5 yıl olacak yaptıgım kilometre 4-5 bin civarı..
  18. ankaragüçlü

2000 model 4.7 aracıma şu eksoz siparişi geçtim ama doğru ürünmü bilgisi olan varsa yardım lütfen. http://www.amazon.com/Flowmaster-942447-Super-Muffler-Aggressive/dp/B000QJMZ44?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri