Arama sonuçlarınız

1. zalbar

rampada 2. viteste takılı kalma problemi

Bu soruna çözüm bulabildinizmi acaba?

2. zalbar

2011 L200 4x4 Otomatik Şanzıman Yağı Ne Kullanmalıyım

Diğer bakımları derken anlamadım. 650 tl nin içinde diferansiyel yağı ve şanzıman yağı değişimi bu fiyat dediker ayrıca bakımı içinde 380 tl fiyat söylediler.
  3. zalbar

2011 L200 4x4 Otomatik Şanzıman Yağı Ne Kullanmalıyım

Arkadaşlar Merhaba; 2011 model 4x4 Insteyle otomatik araç için hangi şanzıman yağını kullanmalıyım? serviste değiştirmek istedim 650 tl fiyat söylediler, diferansiyel yağları ile birlikte. Bu normal bir fiyatmıdır?

4. zalbar

L200 Hangi Lastiği Takmalıyız.

Arkadaşlar tatildeydim ilgilenemedim özür dilerim. Aracı get kullanarak yükselttim yaklaşık 600 tl ye mal oldu 5 cm get kullandık ama yaklaşık 9 cm yükseldi. Bunun yanında 285. 75. 16 lastik taktım araç dev gibi oldu Yaklaşık 18 cm yükseldi. Bu araca bir zarar verirmi ben bunu merak ettim. Yani...
  5. zalbar

L200 Hangi Lastiği Takmalıyız.

Arkadaşalr arcacımı yükselttim 5 cm. Yalnız hangi şastik ve jant takacağımı bulamadım. Yapan arkadaşlar resimleri ve ölçülerinş paylaşabilirmi 2012 model aracım.

6. zalbar

4x4 L200 Almak Istiyorum (bazı Sorularım Var)

Bende senin durumundayım merakla cevap bekliyorum.

7. zalbar

Pajero 2.8 Tdi 94 Model Iki Çekere Geçmiyor Yardım

Merhaba; Arkadaşlar 94 model pajero aracla gezerken 4x4 e aldım bi süre sonra A/T diye kırmızı lamba yandı. aracı iki çekere almaya çalıştım tekerlek lambaları yanıp sönüyor 2 çekere geçmiyor. bi yerde durdum yaklaşık 45 dk çalıştırdım 2 çekere geçti. yeniden 4x4 aldım yine iki çekere geçmedi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri