Arama sonuçlarınız

1. D

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

bena kalırsa arkadaşın bi şanssızlık yaşamış. çünkü daha önce mercedes kullandım ve gayet memnundum aracımdan. ço da severek sattım. 270 cdi mercedes severler arasında tutulan sorunsuz motorlardan. bi 220 cdi için aynı şeyi söylemezler mesela. 4.7 çok isterim ancak vergi beni biraz çekindiriyor...

2. D

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

evet katılıyorum gerçekten çok lüks ve uygun fiyatlı bi araç. arazi yeteneği de çok çok iyi. ş.içi kullanımı nasıl? sizin olsaydı çok iyi olurdu dediğiniz bişey var mı araçta? ayrıca araç ortalama 15 yaşındaki bir araç için çok modern duruyor. güncelliğini kaybetmemiş. heybetli bi araba.
  3. D

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

benimde aklıma grand cherokee yatıyor beğendiğim bi araç muhtemelen de alıcam fakat işte merak ettiğim bazı hususlar var :D

4. D

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Arkadaşlar merhaba ismim ilker. Ankarada ikamet ediyorum. evlendim ve ileride çocuğum olacağını da düşünerek iki kapılı aracımı sattım. uzun zaman station araç baktıktan sonra arkadaşımın 5.2 cherokee sine bindim ve yüksek geniş bir araba alma fikri oluştu kafamda. BMW X5 3.0D ile G.Cherokee...
  5. D

5.7 Motoru Nasıl Bilirsiniz ?

üstadım özelden yazdım fakat yeni üye olduğum için henüz özelden yazamıyormuşum :( konuyu dağıtmadan bir soru sormak istiyorum. jeep grandcherokee 2.7 crd yi nasıl bilirsin?

6. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben ilker.. çok güzel bir site emeği geçenlerin ellerine sağlık... hemen konulara dalıyorum görüşmek üzere :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri