Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumlarımda bahsetmeyi unuttuğum bir mevzuda Suzi Grand Vitara'nın hangi modelinin alınması gerektiği .
2000 model altları için düşünceleriniz neler . 1.6 motor hantal kalıyor , 2.0 ve 2.5 nasıldır gideri nedir , yolu nasıldır .
teşekkürler.
Sizin gibi arkadaşlarımızdan tavsiye almak bizim gibi yeni başlayacak olanlar için güzel oluyor . Teşekkür Ederim.
Fakat Suzilerin uzun yolda tatminkar olamayacağını düşünüyorum . Bizim gibiler için offroad toprak yol anlamına geldiği için (Araba yapamayacağından değil bizler...
Arkadaşlar Merhaba,
Ben Mertcan . İstanbul'da yaşıyorum .Boyum ve suyum gereği binek bir araç almaktan vazgeçerek arkadaşların gazıyla 4x4 araçlara yöneldim(İçimdeki canavarı ortaya çıkardılar ). Yaptığım araştırmalar neticesinde ve çevremde en çok Grand Vitara olduğu için düşüncelerimin ilk...
Arkadaşlar Merhaba,
Şirketteki arkadaşların gazına gelerek alacağım binek arabalardan vazgeçip tozun , toprağın arasına katılmak adına aranıza katıldım .Umarım benim için iyi bir başlangıç olur :)