Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebookta bu konuyla ilgili bir sürü site var, doğrudan o siteler içerisinde bol destek alırsınız :) Benim bildiğim, Ege üni.nin böyle bir yürüyüş grubu var; TRnin dört bir yanında dağ yürüyüşleri yapıyorlar, kamp kuruyorlar vs... :)
Siteye yeni katılanlardanım. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun ! Anladığım kadarıyla yurt içinde geziyorsunuz. Yurt dışında gezmeyi de düşünüyor musunuz ? Tabii yurt dışı seyahatlerinde daha kullanışlı ve konforlu araç gerekebilir çünkü yola çıktınız mı çat kapı geri dönemeyebilirsiniz... :D...
Ben geldiiim... :) Emekli Müh.im. ing.+alm. biliyorum. Ve ist.da Boğazda oturuyorum ama evde ve bomboşşş... :( Bu nedenle karar verdim, 2016da havalar ısınmaya başlarken alacağım Motokaravanla yola çıkmaya e 1 yıl da sürse, tüm Avrupayı gezmeye... Hatta Avrupayı bitirdikten sonra tüm Amerika...
Gökçen bey, kutlarım sizi ! :) Güzergah ve ta not almaya kadar varan planlamanız, benimkinin aynısı. Öyle ki Arnavutluk tarafı beni düşündürürken ve araştırmayı düşünürken yazdığınız ayrıntılı notlar, rotamı değiştirmeme neden oldu ! (y) :) Hedefiniz sadece bu kadarcık mıydı ? Bu yıl başka...