Arama sonuçlarınız

1. entdecker

Emekli refakatçı Motokaravanı olan birini arıyor!Tüm masraflara ortağım,şoförlük,yemek,temizlik...

Emekli refakatçı Motokaravanı olan birini arıyor!Tüm masraflara ortağım,şoförlük,yemek,temizlik yaparım.Hedefim:Avrupa sonra Amerika kıtası.

2. entdecker

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Facebookta bu konuyla ilgili bir sürü site var, doğrudan o siteler içerisinde bol destek alırsınız :) Benim bildiğim, Ege üni.nin böyle bir yürüyüş grubu var; TRnin dört bir yanında dağ yürüyüşleri yapıyorlar, kamp kuruyorlar vs... :)

3. entdecker

Memleket sizin !! Niye kalamayasınız ? :)
  4. entdecker

Siteye yeni katılanlardanım. Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun ! Anladığım kadarıyla yurt içinde geziyorsunuz. Yurt dışında gezmeyi de düşünüyor musunuz ? Tabii yurt dışı seyahatlerinde daha kullanışlı ve konforlu araç gerekebilir çünkü yola çıktınız mı çat kapı geri dönemeyebilirsiniz... :D...

5. entdecker

Ben geldiiim... :) Emekli Müh.im. ing.+alm. biliyorum. Ve ist.da Boğazda oturuyorum ama evde ve bomboşşş... :( Bu nedenle karar verdim, 2016da havalar ısınmaya başlarken alacağım Motokaravanla yola çıkmaya e 1 yıl da sürse, tüm Avrupayı gezmeye... Hatta Avrupayı bitirdikten sonra tüm Amerika...

6. entdecker

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Gökçen bey, kutlarım sizi ! :) Güzergah ve ta not almaya kadar varan planlamanız, benimkinin aynısı. Öyle ki Arnavutluk tarafı beni düşündürürken ve araştırmayı düşünürken yazdığınız ayrıntılı notlar, rotamı değiştirmeme neden oldu ! (y) :) Hedefiniz sadece bu kadarcık mıydı ? Bu yıl başka...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,187
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.