Arama sonuçlarınız

1. A

90 Bin Civarı 4×4 Suv Tavsiyesi

Herkese merbaba, Kararsızlık mı, fikri çok çabuk değişmek mi diyelim bilmiyorum ama son durumu yazayım. 90 bin civarı jeep almaya şartlamıştım kendimi. Hatta bir cumartesi akşam gördüğüm x-trail ilanına gevşek davranıp pazartesi aradım ama geç kaldım. Araç kollarken arkadaşın biri: ne kadar...

2. A

Hocam araç gerçekten pek heybetli duruyor ama tek araç için hem sarfiyatı hem de vergisi bana fazla gelir. Diğer taraftan aracın 4 parça boyası bir de kaput değişeni var. Malesef ülkemizde kaput sadece eğilse bile değiştimi hadi geçmiş olsun.
  3. A

2011-2012 olarak x-trail dizel, 2012 grand vitara dizel, 2012-2013 freemont ve 2012-2014 arası da rexton baktığım araçlar.Ağırlıklı olarak rexton takip ediyorum. Elimdeki arabayı satıp üzerine koyup 4×4 suv alacağım. Arabamı alırken biraz inattan çok da satılmayan bir kasa almıştım, sağolsun...

4. A

Herkese merhaba, mevcut binek aracımı satar satmaz 4×4 bir SUV almayı planlıyorum. 90 bin TL gibi bir bütçem var. Aracına göre +/- 10 bin gibi bir aralığım var. Mevcut araç tek araç olacak. Hem gündelik yaşamda hem de doğa gezilerinde kullanılacak. Kendime göre bir araçtan beklentilerim şu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri