Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araci gosterdim banada bole bir yaklasimda bulundu isini duzgun ve profesyonel yapan guvendigim bir arkadas Izmir 3cusanayiden Dikmen isminde ayni konu uzerinde. Beyin de herhangi bir kirilma yada catlama, darbe almisligi yok. Nasil olduysa arabanin Lastiklerini buyultugumden hemn sonra isiklar...
Arkadaslar meraba,
Aranizda yeniyim ve arazi arac kullanicisi olarakda oleyim. Yeni aldigim L 200 arabam uzerinde 245/55/17 olan lastilerimi cikarip 265/70/17 All terrain mud lastik taktikdim ve rod-balans yaptirdikdan sonra gosterge panellerindeki abs,asc ve el freni isiklari surekli yanmaya...
Tesekkurler geri donusunuz icin. Araniza katilir katilmaz durumumu hemen paylasmak istedim. Sanziman yagi degisim konusunda bende hem fikirim sizle, bunu dikkate alicam.
Meraba arkadaslar,
L 200 2007 model 4x4 otomatik sansiman arabamda sehir halinden hemen sonra durdugumda ( cok ani olarak degil )normal trafik isiklarinda veya herhangi bir park haline geciste, arac da bir titreme oluyo cok kisa ve " tok " gibi bir ses duyuluyor. Sanziman yagimi degisim...