Arama sonuçlarınız

1. canerk

Land Rover P38 --- Zj5.2---wj 4.7---opel Frontera 3.2

Mrdnmz vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler fakat p38 i düşünüyorum Temiz servis bakımlı arıyorum şuan ve yedek parça olarak türkiyeden değilde rusyadan parçaları getirme şansım var o yüzden biraz daha iyi oldugunu düşünüyorum fakat suziki de ise hangisi modeli öneriyorsunuz

2. canerk

çok yararlı bir öneri oldu çok teşekkür ederim ve çıkardıgım bilgiler şunlar 4.7 alacaksam 2003 model ve overland olacak uzun bir bekleyiş olacak ama araştırmaya devam edeceğim yinede
  3. canerk

vermiş oldugunuz bilgiler için teşekkür ederim kahraman826 fakat 4.7 yakıt tüketimi ve masrafı üzermi bilmiyorum acık konuşmak gerekirse kimi kişilere sordugumuz da ise almayın üzer masraflı fakat araça bakıldıgında ise hiç eskimeyen bir tarzı var diye düşünüyorum peki aracı alırken neleri...

4. canerk

yardımcı olacak kimse yokmu
  5. canerk

merhabalar öncelikle ben caner memnun oldum şimdiden gezenbilir ailesi Sizlerden küçüğüm yaşça sanırım fakat çok araştırma üzerine sayfaya üye oldum ve o kadar kafam karıştı ki ve sizinle görüşüp bir araç almayı düşünüyoruz rr p38 de körük sıkıntısı yaygın olarak problem oldugunu jeep...

6. canerk

içimdeki canavarı daglara bayırlara çıkartmak :)

içimdeki canavarı daglara bayırlara çıkartmak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri