Arama sonuçlarınız

1. kuralZ

Duster Bagaj Kutu

Merhabalar sn.Mavi1659 Köpük ve sünger gibi solvent ve çözücülere hassas malzemeleri yapıştırmak için kullanabileceğiniz en sağlıklı ürünlerden biri "3M 77 Sprey Yapıştırıcı" sıdır diyebilirim. Şu anda bir Cafe Racer motosiklet projesine devam ediyorum ve sele tasarımında kullandığım köpük...

2. kuralZ

Fj62 Isınma Problemi

Merhabalar. Doğru hatırlıyor isem aracınızın fanı yağlı kavrama ile çalışan bir sisteme sahip olmalı. Fanınızın ortasına dikkat edin, hidrolik kavramanın akışını değiştiren bir saat zembeleği gibi kıvrımlı yaya benzer bimetal bir parça göreceksiniz. Bu parça motor devrinizle ilişkili olarak...
  3. kuralZ

Unimog 411 Projesi ...

MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL Tek kelimeyle MÜKEMMEL Canı gönülden tebrik etmek istiyorum, kusursuz bir çalışma olmuş. İnanılmaz bir emek, kusursuz bir işçilik Şu anda sınıfta beni bekleyen 30 civarı öğrencim var ama yazı dizisini okuyup bitirmeden çıkıp derse giremedim. Çok zevkli ve sabır...

4. kuralZ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba; Adım Evren, ileri dönemde bir Defender 110 almak istiyorum, kısmetse bir tane almam bir iki sene sürecek. Esasen otomobilden iyi kötü anlarım ancak malumunuz, her markanın her modelin kendine has karakteristikleri var. Hem bilgi edinmek, kronik sorunları ve çözümleri zamanında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR