Arama sonuçlarınız

1. huzursuz

Yürüyüş Sırasında Kaybolmamak Için

Üstadım ben değerlendirmemi "ücretsiz ve çevrimdışı" kıstaslarına göre yaptım. viewranger'dan hep memnun kaldım. Değinilen olumsuzluklar nedir bilmiyorum, daha önce rastlamadım. oruxmaps, evet, çok övülüyor, fakat an itibariyle playmarket'te ücretli. Elbette ücret verilecekse oruxmaps çok daha...

2. huzursuz

Yürüyüş Sırasında Kaybolmamak Için

Ben viewranger kullanıyorum. Hem internet sitesi var hem de uygulaması. Uygulama ve site senkronize edilebiliyor. Böylece internette hazırladığınız bir rotayı kolayca uygulamadaki hesabınızda görebiliyorsunuz. Çevrimdışı harita indirildiğinde gayet işlevsel. Sadece GPX formatında dosya tanıyor...
  3. huzursuz

Çadır Tavsiyesine İhtiyacım Var!

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Bir süredir kendime yeni bir çadır almak için arayış içindeyim, fakat kafam fena halde karıştı. Forumda çadır seçimiyle ilgili pek çok başlık var. Özellikle yürüyüş ve kamp konusunda çok tecrübeli kullanıcılar var. Dolayısıyla mümkünse fikir almak istiyorum...

4. huzursuz

Hangi GPS Cihazı?

Merhabalar. Konu hayli zamandır aktif değil galiba, ama ben yine de şansımı denemek isterim. Navigasyon teknolojisine yabancıyım. Bu zamana kadar yaptığımız doğa yürüyüşlerinde eski usulle hareket ettik. Çok sıkışırsak akıllı telefonların gps özelliğini kullanmaya çalıştık. Ayak üzerinde doğa...
  5. huzursuz

Ağustos Ayı Orta Toroslar Etkinliği

Uzun zamandır Orta Toroslarda Likya ya da Karia Yolu gibi bir uzun mesafe doğa yürüyüşü yolu oluşturulabilir diye düşünüyordum. Likya Yolu gibi profesyonel bir şekilde işaretlenmesi vs. ayrı bir mevzu. Deniz, yayla ve tarihi kesiştirebilmek bakımından zaten Likya Yolu'yla rekabet edebilecek...

6. huzursuz

Solar Powerbank

Ben de benzer bir arayış içindeyim. Hem telefonu şarjı bitmesin diye esirgemekten, kapalı tutmaktan yoruldum hem de gps kullanamamaktan mağdurum. Bir tane ürün aldım, ama başta da söylendiği gibi birkaç gün boyunca doğrudan güneş ışığı altında kalmasına rağmen en küçük bir dolma emaresi...

7. huzursuz

Aladağlar Güney Yüzüne Paralel Yürüyüş Tavsiyesi

Üstad Aladağlar Millî Parkı'nı kuzey-güney doğrultusunda aşmayı planlamıyoruz. Millî Parkın güney sınırında dağlara paralel yürüyeceğiz. Daha önce farklı yerlerde benzer etkinlikler yaptık. Burada özellikle bilgisine ihtiyaç duyduğum şeyler 1. Su kaynakları. 2. Daha önce 2000 m. rakımda...
  8. huzursuz

Aladağlar Güney Yüzüne Paralel Yürüyüş Tavsiyesi

Önümüzdeki temmuzun son haftası ve ağustosun ilk haftası arasında bir doğa yürüyüşü planlıyoruz iki kişi. Yürüyüş Aladağları Milli Parkı'nın güney yüzüne paralel bir şekilde planlandı. Kamışlı yaylasından başlayarak kuzey, kuzeydoğu yönünde ilerliyor, tespit edemediğim bazı yörük yaylalarından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri