Arama sonuçlarınız

1. C.canberk.ersoy

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Bir tane daha gözden kaçmış Sahibinden SATILIK LÜKS KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 277409443 Orjinal Belarus'dan HOBBY Prestige 540 çekme karavan, satış, satın al, fiyat, KZ8247

2. C.canberk.ersoy

Yine herzamanki gibi şikayet ettim birazdan kalkar ama önüne geçilmiyor Sahibinden 2002 model temiz karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da- Pasif İlan - 277428958 Orjinal Rusya'dan ADRIA 5102PS çekme karavan, satış, satın al, fiyat, BU9622
  3. C.canberk.ersoy

Siteyi arayıp söyledim sanırım dikkate alınmamış yada şikayet olmamıştı . Hemen iptal ettiler üyeliğini , aslında organize olunsa bu fırsatçıların canını çok yakabiliriz.

4. C.canberk.ersoy

Çekme Karavan Tavsiyesi

Çok büyük bir karavandansa ufak bir karavan işinizi görücektir sanırım
  5. C.canberk.ersoy

Aynen öyle yapmak lazım dolandırılan varsa bu konuda polise ihbar etmeli haftada 2 kere sahibindene ilan açıyorlar ki çok durmuyor ilan benim şikayetler sonucu hepsi 1 saat içerisinde silindi. Ama daha büyük bir önlem alıp polisle beraber adamların sonunu getirmek gerekiyor.

6. C.canberk.ersoy

Yine devam etmekte sahte ilan Çok temiz kullanışlı satılık KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 276356174 Orjinal ilan İzlanda'dan LMC Dominant çekme karavan, satış, satın al, fiyat, DQ8131

7. C.canberk.ersoy

Aynen dedektif olduk iyice :) bunun sebebi de her gün güncel olarak ilanları takip etmemden kaynaklanıyor ve gerçek ilandaki siteyi de iyi bilmemden :) Satıldı diyorlar hemen zaten. Buna önlem almak gerekiyor savcılıkla konuşmak gerek.
  8. C.canberk.ersoy

Yine yeniden usanmıyorlar TEMİZ KULLANILMIS SAĞLAM KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 275602694 ilanın orjinali Rusya'dan DETHLEFFS RT2 çekme karavan, satış, satın al, fiyat, MN9622
  9. C.canberk.ersoy

Uyurgezer

Hayırlı olsun :) iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Eğer özel değilse aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim şu aralar karavan bakmaktayım da .

10. C.canberk.ersoy

Tabi ki herkes kendi karavanına kendi fiyatını belirler. Ben bana göre olan yorumu söyledim. Ben şu sıralar karavan bakmaktayım ama bu gidişle biraz daha erteleyeceğim. Ve 0 almayı düşüncem sanırım. Murat bey 'in dediği gibi fiyatlar o civarda olsa piyasa da canlanır şahsi fikrim.

11. C.canberk.ersoy

Fiyat yine yüksek Murat beyin de dediği gibi 10900 euroya adria daha mantıklı 15 yaşında bir karavan 21 bin tl 0 adria 30 bin tl bizim ülkemizde karavan fiyatları böyle oldukça alıcı bulmak o kadar zorlaşır. Yinede herkes kendi ürününe istediği fiyatı belirler , bu benim fikrim Saygılarımla..
  12. C.canberk.ersoy

Merhaba tekrardan dün gece yaptığım şikayet sonrası ilan sadece 1 gün kalmış olup iptal edilmiştir.

13. C.canberk.ersoy

Merhaba Öncelikle ilk mesajım 1 haftadır takip etmekteyim forumu :) bu ilanın orjinali bu attığım sitede var. Bende mesaj attım çok şaşırdım fiyatı görüp almaya heveslencektim ki şu aralar çok araştırdığımdan foto bana tanıdık geldi sonuç ortada. Rusya'dan HOBBY 400 çekme karavan, satış, satın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri