Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Horasan

1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor

Hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için =) yeni bir suzuki kullanıcısı olarak sora sora öğren aşamasındayım :D fakat bu araba saçlarıma aklar düşürecek sanırım ...

2. Süleyman Horasan

İsmini öğrenebilirmiyim hocam bu eskişehirdeki yetkili servisin?
  3. Süleyman Horasan

Bu arada bir şey daha sormak istiyorum herkes çorumda çok kaliteli radyatör imal eden firmalar olduğuna değinmiş fakat kimse şahıs veya firma ismi paylaşmamış acaba bu konu hakkında bilginiz var mı ?

4. Süleyman Horasan

Valla hocam conta takımını almıştım zaten conta kalınlığı hakkında bilgim yok ama bu bilgiyi tamircimle paylaşıcam çok teşekkür ederim. Evet bu konuda suzukinin orjinal parçalarını çoğu servisinde bile bulamıyorum ben ama. 2 -3 tane servisi aradım çoğu aradığım parçayı bulamadılar bende mecburen...
  5. Süleyman Horasan

Kol yatakları ve piston burçları ve sekmanlar hakkında fiyat bilginiz var mı acaba ve nerden bulabilirim ?

6. Süleyman Horasan

Vitara Hararet Sorunu

Öncellikle herkese iyi akşamlar uzun süredir suzuki araştırması içerisindeyim ve sonunda bir vitara sahibi oldum 1995 model V6 2.0. Fakat 2.5 ay kullandığım süre içerisinde conta yakmışım sanırım nasıl başardım bilmiyorum ama hararet göstergesine hep dikkat ederim. Tabi hararet müşürünün...

7. Süleyman Horasan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba arkadaşlar ben Süleyman, Aranıza Manisa Sarıgölden katılıyorum, bende doğa tutkunuyum ve avcılıkla ilgileniyorum bu amaç içinde suzuki vitara v6 2.0 araç sahibi oldum. Sitede gerçekten çok faydalı bilgiler edindim biraz geçte olsa :D keşke önceden ulaşmış olsaydım diyebileceğim...
  8. Süleyman Horasan

Öncellikle herkese iyi akşamlar uzun süredir suzuki araştırması içerisindeyim ve sonunda bir vitara sahibi oldum 1995 model V6 2.0. Fakat 2.5 ay kullandığım süre içerisinde conta yakmışım sanırım nasıl başardım bilmiyorum ama hararet göstergesine hep dikkat ederim. Tabi hararet müşürünün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri