Arama sonuçlarınız

1. emnoksz

Ofsetli Teneke Jant - Tirebolu & Öksüzoğlu Torna Atölyesi

Ofsetli Teneke Jant - Tirebolu & Öksüzoğlu Torna Atölyesi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. emnoksz

Acil Yardım - Jimny Orjinal Jantı 15*5,5 Ise 15*8 Ölçü Uyar Mı??

Bunlarda yazlık günlük kullanım süslü modellerimiz abi sök tak yapılabiliyor.. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. emnoksz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. emnoksz

Buda size ispatı orjinal def jantları 17 cm bu yaptıklarım 25 cm LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. emnoksz

6. emnoksz

Güzel yorumlar yapmışsınız abilerim ama prof olarak yapıyorum tamamen taban genişliği kantin ET ölçüsünü bozmadan yapılıyor bu işlem siz ne gördünüz nasıl gördünüz bilmem ama piyasada ki jantlara benzemiyor yaptıklarım... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. emnoksz

Özel Yapim Offsetli Teneke Jant

8. emnoksz

9. emnoksz

İsterseniz bi numara bırakın size ulasayim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. emnoksz

İstenilen ölçüde jant yapıyorum ... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. emnoksz

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Arabam tamamen bittikten sonra tüm fotoları paylaşacağım çok az kaldı bitmesine... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. emnoksz

Arkalar yükseldi sıra inler de... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. emnoksz

14. emnoksz

15. emnoksz

Abicim kim ne derse desin bende şuan kendime topluyorum daha öncede tapmayan arkadaşlara yardımcı oldum düz dizel performans açısından iyi değil şöyle atik araç değil tamamen ağır şartlar için yapılmış asla yolda kalmazsın ben full kullanan bir arkadaşım 7 sene kullandı bir kere ustaya gitmedi...

16. emnoksz

Defender Im Için Koltuk Yardımı

Kardeşim uyabilecek tek koltuk bmw 3.18 koltuğu eski modellerin çakal kasa dedikleri... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. emnoksz

Yeni Defender... Yardım

Görelede musa usta var orjinal şekilde yapıyor tavsiye ederim daha önce yaptırdık biz LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. emnoksz

-50 Ofsetli Defender Jantı

19. emnoksz

-50 Ofsetli Defender Jantı

Jantlar sizden takımını 500 liraya istediğiniz özetleme yapilir LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. emnoksz

Hidrolik Direksiyon

Tabiki tüm aşamalarıyla paylaşırım benim kendi elimden geliyo yorma giyim ben benim için yapmak basit dışardan yaptıracak birisi içinde maliyeti az orjinal direksiyona göre ve performansı da daha fazla ben her araca taktım defenders mercedes bmw opel taktım en iyisi öpe oldu... LG-D855...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR