Arama sonuçlarınız

1. F

Lazerle Pas Ve Korozyon Temizligi.

Valla ben de video da gordum sadece, teknigini arastirmak lazim... Sent from my iPhone using Tapatalk

2. F

Lazerle Pas Ve Korozyon Temizligi.

Ben ilk defa gordum, yeni bir bulus herhalde, ya da onceden de vardi, ben bilmiyorum... ama super bir bulus bence. ve umarim ulkemize de bir an once gelir... temizlenecek yuzeye kumlamadaki gibi basincla baski uygulamadan temizlemesi cok basarili.
  3. F

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

Zor olan guzel olur [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk

4. F

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

Merhabalar; Oncelikle ihtiyaciniza gore bir kasa tipi belirleyin derim, yani off road mu yapacaksiniz, yoksa gunluk kullanim icin mi? yani defender ama hangi kasasi, 90, 110, 130? ve sonra acik kasa mi kapali kasa mi? Piyasada en fazla olan kasa 110'luk Station Wagon tipi olanlar, en cok...
  5. F

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Cok ilginc... Bu fiyatlara... Askeriyeden birileriyle anlasip aracin icinde disariya muhimmat falan mi cikartiyorlar acaba [emoji23][emoji23][emoji23] ihale benim ustume kalsa teminati yakar kacarim valla [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk

6. F

Defender Gecmisi...

7. F

Defender Gecmisi...

Guzel bir paylasim, izlemenizi tavsiye ederim. ingilizce :/
  8. F

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Resimler gorunmuyor...
  9. F

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

Tebrikler! Sent from my iPhone using Tapatalk

10. F

4x4pazari

Guzel bir dusunce... Sent from my iPhone using Tapatalk

11. F

Arslanımın Gençliğe Dönüşü... 110 Land Rover Defender Benzin/lpg

Masallah, kazasiz belasiz, araciniz cok guzel olmus Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. F

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Anladim :) O an oyle yazdim... ama ne demek istedigimi anlamissiniz :) eyvallah Sent from my iPhone using Tapatalk

13. F

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

guzel otesi bir arac... kazasiz belasiz hayirli surusler.
  14. F

Son Defender

:/

15. F

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Oncelikle boyle bir paylasim icin tesekkurler. onumuzdeki gunlerde yapilacak ihalelerden bilgisi olan var mi?
  16. F

Satılık Defender 110 Sw Düz Dizel 1987 Mod.

hayirli satislar olsun insallah... seneye de boyle guzel firsatlar cikar insallah:)
  17. F

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Farkli yaklasimlarla biraz hararetli bir konu olmus... ama bu da guzel :) Emressam arkadasimizin yaklisimi yardimsever bir tavir gibi gorunuyor, begendim... mesela ben de su an bu ihale olayini arastiriyorum ve pek de kolay gibi gorunmuyor... bir gun muhakkak yardim isteyecegim. Boo-ra...

18. F

1992 Midel110 Düz Dizel Defender

hayirli olsun
  19. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar Arkadaslar; Araniza Bursa'dan katiliyorum... Acikca soylemek gerekirse araniza katilma sebebim ''Land Rover Defender ''. bunun yaninda yine de bir doga tutkunuyum tabiki... internet uzerinden bu araclarla ilgili yaptigim arastirmalarda bir cok tecrubeli arkadaslarin bu forum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri