Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rotamız
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1qj68a3Bv0hBPMEE-ZBpVEl1IENazoRA&usp=sharing
Bulgaristan gezimizi fotoğraflar ile anlattığım detaylı sunumumu izlemek isterseniz
Hazırlıklar:
Yeşil pasaportlarımız olduğundan vize sorunu yok.
Avrupa'da araç ile seyahat edebilmek için 15...
Merhaba zaman bulup okuyamamıştım gezinize dair anılarınızı. Yenice başladım. Öncelikle geçmiş olsun. Uçak ile seyahat etmenin dezavantajlarından biri olan süre sıkışıklığını talihsizliklere bağlı olarak yaşamışsınız. Onun için hep derim Arabayla Seyahat Özgürlüktür. Neyse sağlık olsun okurken...
Teşekkürler. Böyle düşünmenize çok sevindim. Amaç birbirimizin deneyimlerinden yararlanarak daha güzel geziler yapmak, unutulmaz anılar biriktirmek. Henüz yapmamış olanlara da cesaret vermek, yol göstermek.
Merhaba, Gezi yazılarınızı okumaktan büyük keyif aldım. Gözümden kaçtı mı bilemiyorum ama merak ettiklerim arasında Norveç'te otoyol ücreti verip vermediğiniz. autopass sistemine veya EPC'ye kayıt oldunuz mu? Gişelerde kameralar tarafından araçların otomatik kayıt edildiği yazıyor. Siz bu konuyu...
Kamp karavan sevdalısı olarak Eskişehir'den gittiğimiz fuara her iki Cumartesi günü de katılabildik. Birinci gün fuarı gezmek için ikincisinde ise söyleşileri izlemek için. Kamp karavan alanında Türkiye'de düzenlenen ilk fuar olmasına rağmen ilgi büyüktü. Sanırım tüm kamp karavan meraklıları...
2014 ve 2015 yazında yaptığımız araba ile Avrupa gezisinde yurt dışındaki karavanların çokluğu ile şaşkına dönmüş ve hayran kalmıştık. Hiç karavan deneyimini yaşamadığımızdan yapabilir miyiz acaba diyor şimdilik cesaret edemiyoruz. Ancak forumda sizin ve diğer arkadaşların yazılarını takip...